Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem megy fel a tampon,...

Miért nem megy fel a tampon, ha fel akarom dugni (még szűz vagyok)?

Figyelt kérdés
2007. nov. 3. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom most kezdesz el tampont használni!A lényeg h ne görcsölj és ne idegeskedj h nem fog felmenni ... lazulj el.tedd fel a lábad a kád szélére és ha nem sikerül még akkor sem késtél le semmiről ... kitartás ;) menni fog! jaa és a tamponhoz köze nincs a szűzhártyádnak... maximum nem kell nagyon feldugni ...
2007. nov. 3. 22:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne idegeskedj, nincs mitől félned. nagyon nem tudsz magadnak azzal kértokozni. lehetséges, hogy nincs meg? mert ha igen, vagy nem nagyon van meg, akkor nehezebb felhejezni, mert nem elég csúszós a felületed belül. de ha azzal nincs gond, akkor próbáld kissebb tamponnal, hogyha most nem a legkisebbet használod. a tampont enyhén hátra kell döntened, hidd el, ugy könnyebben megy fel, minha teljesen egyenesen függőlegesen áll...
2007. nov. 4. 06:56
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is van egy ismerősöm, aki nem tudott tampont használni, amíg szűz volt. Állítólag ritka, de előfordul, hogy annyira erős és szűk a szűzhártya.

De a Te esetedben előbb az előző két válaszoló tanácsait próbálnám megfogadni, ha semmi nem megy, akkor lehet, hogy Te is a ritka esetek közé tartozol :(

2007. nov. 4. 07:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Először nekem sem ment annó, de meg kell találni a taktikáját. Jó, ha az egyik lábad felteszed valahova és kicsit hátrafele tolod, nem felfele. Amígy az ujjad elér, addig nyomd be ha tudod. A lényeg, hogy ne érzd, hogy ott van. Ha nem vagy elég nedves-véres-akkor nehéz feltenni. Válassz mini tampont, abból is azt a fajtát, amit könnyebb feltenni, tudod, reklámozzák-silk tuch-talán a neve.

Ne keseredj el, végső esetben a dokitól is kérhetsz tanácsot. Ha az ujjad felmegy, akkor a tampon is felfog, ha gyakorlod.

2007. nov. 5. 14:44
 5/9 anonim válasza:
100%
Szia! Nekem sem ment, komolyan sokat szenvedtem vele, és egyszerűen nem fért fel, meg égett is, fáj is. Voltam vele Nőgyógyásznál, megvizsgált, és elmesélte, hogy sok szűz lánynak nem megy, mert túl erős a hüvely fala, és hogy nem szabad erőltetni, mert volt már olyan, aki addig erőltette, míg végül úgy kellett kioperálni belőle a felduzzadt tampont, bár ez elég ritka. Szóval csak azt tanácsolhatom, amit nekem mondott a doki, hogy várj vele, próbálkozhatsz, de ne durván, és ha előbb nem, az első szexuális együttlét után tuti menni fog. Ja, és ne félj, az hogy szűk vagy, még nem jelenti automatikusan azt, hogy az első fájni fog! Nekem pl semmi bajom nem volt. :) sok sikert!
2007. nov. 9. 15:10
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mnidenkinek =)
2008. jún. 7. 16:18
 7/9 anonim válasza:
100%
Nekem se ment sose amíg szűz voltam.Szűzhártyám is nagyon nehezen szakadt át az aktus közben,azonban azóta erőlködés nélkül sikerül felhelyeznem.Ha nem megy ne erőltesd!
2009. ápr. 15. 16:56
 8/9 anonim válasza:
26%
Nem jól csinálod
2009. aug. 10. 21:33
 9/9 anonim válasza:

Próbáld a minivel, mert azzal okkal könnyebb a felhejezés. Biztosgörcsös vagy, és megfeszíted az izmaidat. Lazulj el. Egyébként a dobozban van utasítás, ha jól emlékszem kép is, de mivel én régóta használok tampont, és még én is szűz vagyok, nem gátolhat benne. Lazítsd el magad, és úgy próbáld meg! vagy kérd anyukád segítségét, nem ciki.

Sok sikert! :)

2010. aug. 19. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!