Miért nem megy fel a tampon, ha fel akarom dugni (még szűz vagyok)?
Nekem is van egy ismerősöm, aki nem tudott tampont használni, amíg szűz volt. Állítólag ritka, de előfordul, hogy annyira erős és szűk a szűzhártya.
De a Te esetedben előbb az előző két válaszoló tanácsait próbálnám megfogadni, ha semmi nem megy, akkor lehet, hogy Te is a ritka esetek közé tartozol :(
Először nekem sem ment annó, de meg kell találni a taktikáját. Jó, ha az egyik lábad felteszed valahova és kicsit hátrafele tolod, nem felfele. Amígy az ujjad elér, addig nyomd be ha tudod. A lényeg, hogy ne érzd, hogy ott van. Ha nem vagy elég nedves-véres-akkor nehéz feltenni. Válassz mini tampont, abból is azt a fajtát, amit könnyebb feltenni, tudod, reklámozzák-silk tuch-talán a neve.
Ne keseredj el, végső esetben a dokitól is kérhetsz tanácsot. Ha az ujjad felmegy, akkor a tampon is felfog, ha gyakorlod.
Próbáld a minivel, mert azzal okkal könnyebb a felhejezés. Biztosgörcsös vagy, és megfeszíted az izmaidat. Lazulj el. Egyébként a dobozban van utasítás, ha jól emlékszem kép is, de mivel én régóta használok tampont, és még én is szűz vagyok, nem gátolhat benne. Lazítsd el magad, és úgy próbáld meg! vagy kérd anyukád segítségét, nem ciki.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!