Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Igaz az hogy csak akkor...

Igaz az hogy csak akkor ajánlatos tampon ha valaki nem szűz?

Figyelt kérdés
pl ha az elöző kérdésből adodott a gondolat hogy ha elakarok menni strandra tampon kell de mivan akkor ha én még szűz vagyok ?:/ mert azt hallotam h csak akkor lehet tampont felhelyezni ha már nem szüz az illető
2009. jún. 5. 15:56
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem igaz. Én 12 éves koromtól 4 évig "szüzen" használtam a tampont. Nyugodtan próbáld ki.
2009. jún. 5. 15:58
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Elvileg nem, mert ott a mini, de nekem azzal is fájt, amíg szűz voltam. Másnak nem, barátnőm normált is tudott használni mikor szűz volt.
2009. jún. 5. 15:59
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
nyugodtan probáld ki
2009. jún. 5. 16:04
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Van akinek a kis tampon felmegy szüzen, csak meg kell szokni a felhelyezést, és maximum többször kell ellenőrizni, és cserélni, mnit a vastag tamponnál.

Nekem szüzen nem ment fel.

2009. jún. 5. 16:06
 5/10 anonim válasza:
76%
Én szűz vagyok és tampont használok normált...igaz az ajánlatos csak a mini...
2009. jún. 5. 16:08
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
csak arra figyeld, hogy ne szárazon próbáld meg felhelyezni. az ugyanis fáj. ha nedves (kis krém, stb), akkor probléma nélkül felhelyezheted.
2009. jún. 5. 16:19
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

Szia én is 4 évig szűzen használtam tampont. Minivel próbáltam először, majd használtam normált is, meg az OB fajta vékonyabb normált (light flow vagy mi)

Próbáld ki nyugodtan.

2009. jún. 5. 16:25
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
én szűz vagyok és szoktam óriást is használni. bár az elején sokat szenvedtem a minivel is, de azóta meg könnyedén megy.
2009. jún. 5. 16:34
 9/10 anonim ***** válasza:
75%

Ezt én is hallottam még régen, de már akkor sem volt alapja.

Szerintem csak valami tévhit, és elterjedt.

Orvost is kérdeztem erről, és a tájékoztatókban is olvastam, hogy szüzen is lehet használni tampont. Akkor ajánlott a kisebbekkel kezdeni, de használhatsz nagyobbat is, ha sikerül felhelyezni.

Semmi bajod nem lesz tőle, én is használtam tampont szüzen is. És nem is a kicsit, hanem normált és nagyobbat mert lég erősen megvolt akkor is. Semmi gond nem volt soha.

Azt is olvastam, hogy az első menstruációtól kezdve lehet tampont használni. Gondolom akkor még szinte mindenki szűz...

2009. jún. 5. 17:34
 10/10 anonim ***** válasza:
én szűz vagyok, normálm ill. mini tampont használok.
2009. jún. 6. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!