Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mért nem élvezem annyira a...

Mért nem élvezem annyira a szexet?

Figyelt kérdés
a barátommal most nem rég veszitettem el, és hát nem volt rossz de nem is volt olyan jó int amilyennek vártam, mint amilyennek mesélték. láttam hogy ő élevzte, de én annyira nem tudtam. kb olyan érzés volt mint az ujjazás, mások azt mondták a szex sokkal jobb.. jó tényleg jobb volt de nagyon picivel..:S szerintetek mitcsináljak? fontoslenne,,előre is köszi
2010. febr. 28. 12:31
 1/8 anonim válasza:

Az elsö az sose olyan jo.

Majd az xedik jobb lesz.

2010. febr. 28. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:
lazulj el jobban,mondd meg a pasidnak,hogy hogy szeretnéd...próbáljatok ki több pózt.
2010. febr. 28. 12:33
 3/8 A kérdező kommentje:
de elég kínos lenne neki hogy én nem élvezem, nem?:S
2010. febr. 28. 12:37
 4/8 anonim ***** válasza:
kínos, kínos, de csak akkor tud tenni az ügy érdekében, ha tud a probléma létezéséről.
2010. febr. 28. 12:45
 5/8 anonim válasza:
én csak arra szoktam figyelni h a pasinak jó legyen és az nekem tök elég:)
2010. febr. 28. 13:15
 6/8 anonim válasza:
Az a kínos ha ő nem veszi észre, h neked nem jó...
2010. febr. 28. 13:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekünk sem volt az első pár szex olyan húúdejó. Össze kell csiszolódni, na meg sok sok sok gyakorlás és összeszoktok:)
2010. febr. 28. 14:57
 8/8 anonim ***** válasza:
NEkünk se volt jó,kellett egy két hónap, mire kiismertük egymást, de most tényleg fantasztikus vele!! Az első pár olyan uncsi volt hogy azt hittem bennem van a hiba:D Fontos,hogy szeressétek egymást!
2010. febr. 28. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!