Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem élvezem a szexet?

Miért nem élvezem a szexet?

Figyelt kérdés
Nemrég vesztettem el a szüzességem a barátommal, és azóta még egyszer sem volt orgazmusom a szextöl, csak ha szájjal izgatott. Sok embert megkérdeztem, és azt mondták hogy ez majd idövel kialakul. Szerintetek?
2011. jún. 14. 19:34
 1/9 anonim válasza:
53%
Otthon is nyugodtan rászánhatod magad akár minden este
2011. jún. 14. 19:35
 2/9 TOMAtm ***** válasza:
52%

majd idővel kialakul.szerinted véletlenül mondták?

am meg kérd meg a pasid h simizze a csiklód miközben dug,akkor menni fog.

2011. jún. 14. 19:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Így van, a nőknél sokáig kell tanulni, hogyan tudsza leginkább felizgulni, nálunk fiúknál ez alap dolog.

Ne aggódj, fogsz te még nagyokat élvezni! Ha nem hiszed, szívesen besegítek. :D

2011. jún. 14. 19:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dolog, hogy van-e orgazmusod, és más dolog, hogy élvezed e a szeretkezést!

Mi 3 éve próbálkozunk, nekem mégse jött össze eddig a hüvelyi orgazmus, és csiklón keresztül se tudok elélvezni, csak ha a barátom orálisan elégít ki.

DE!

Ettől függetlenül imádok szeretkezni Vele, és ha választanom kéne, hogy orgazmus orállal, vagy szeretkezés orgazmus nélkül, akkor a szeretkezést választanám! Ha egész hátra levő életemben nem lehetne többé orgazmusom, akkor is a szeretkezést választanám, annyira isteni Vele. A legcsodálatosabb pillanat pedig számomra az, mikor Ő elélvez bennem, olyankor én lelki orgazmust élek át. Persze szorgalmasan próbálkozunk, mert tudom, hogy minden nő képes a hüvelyi orgazmusra is, de nem ettől lesz gyönyörteli számomra a szeretkezés.

Ha Te úgy érzed, egyáltalán nem élvezed a szeretkezést, akkor ott amúgy is gond van, nem csak az orgazmus hiányával. Anélkül is fergetegeset lehet szeretkezni.

Kellően fel vagy izgulva? Figyel Rád a barátod közben? Olyan pózban csináljátok, ami Neked is tetszik, vagy mindig a barátod irányít? Több kérdés is felmerül, ami miatt élvezhetetlenné válhat a szex, de a szeretkezés alapvetően egy hosszabb "tevékenység", az orgazmus pedig max 2-3 perc belőle- és elvezni az egészet "kell", nem csak azt a pár percet.

20/L

2011. jún. 14. 19:46
 5/9 anonim válasza:
fu utolsó nincs egy ikertestvéred? :D
2011. jún. 14. 22:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs. De nem hiszem, hogy ha lenne, akkor sokra mennél vele :P Az egypetéjű ikreknek igaz, hogy a genetikai állományuk azonos, de ettől még totál ellentétes személyiségek is lehetnek- hiszen annak kialakulását milliónyi dolog befolyásolja. Lehet, hogy ha lenne, akkor ő éjjel- nappal pasizna és szexelne, és csak az számítana neki, hogy minél nagyobbakat élvezzen :D Nálam az érzelmek a fontosak, azon alapul már egy csók is. Én ilyen vagyok :) De hiszek benne, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő párt, akivel összepasszolnak az élet minden területén. :)
2011. jún. 15. 00:53
 7/9 anonim válasza:

Hát én is valami ilyesmit remélek :)

Amúgymeg orvosnak tanulsz vagy mi? :D ilyen átfogó ismeretet az egypetéjű ikrek személyiségéről... :D

2011. jún. 15. 01:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Eltaláltad, doktornéni leszek :D

Kérdező, elnézést az offért.

2011. jún. 15. 02:24
 9/9 anonim válasza:
egy zsák sz*rér!
2011. jún. 15. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!