Miért nem élvezem a szexet?
majd idővel kialakul.szerinted véletlenül mondták?
am meg kérd meg a pasid h simizze a csiklód miközben dug,akkor menni fog.
Így van, a nőknél sokáig kell tanulni, hogyan tudsza leginkább felizgulni, nálunk fiúknál ez alap dolog.
Ne aggódj, fogsz te még nagyokat élvezni! Ha nem hiszed, szívesen besegítek. :D
Az egy dolog, hogy van-e orgazmusod, és más dolog, hogy élvezed e a szeretkezést!
Mi 3 éve próbálkozunk, nekem mégse jött össze eddig a hüvelyi orgazmus, és csiklón keresztül se tudok elélvezni, csak ha a barátom orálisan elégít ki.
DE!
Ettől függetlenül imádok szeretkezni Vele, és ha választanom kéne, hogy orgazmus orállal, vagy szeretkezés orgazmus nélkül, akkor a szeretkezést választanám! Ha egész hátra levő életemben nem lehetne többé orgazmusom, akkor is a szeretkezést választanám, annyira isteni Vele. A legcsodálatosabb pillanat pedig számomra az, mikor Ő elélvez bennem, olyankor én lelki orgazmust élek át. Persze szorgalmasan próbálkozunk, mert tudom, hogy minden nő képes a hüvelyi orgazmusra is, de nem ettől lesz gyönyörteli számomra a szeretkezés.
Ha Te úgy érzed, egyáltalán nem élvezed a szeretkezést, akkor ott amúgy is gond van, nem csak az orgazmus hiányával. Anélkül is fergetegeset lehet szeretkezni.
Kellően fel vagy izgulva? Figyel Rád a barátod közben? Olyan pózban csináljátok, ami Neked is tetszik, vagy mindig a barátod irányít? Több kérdés is felmerül, ami miatt élvezhetetlenné válhat a szex, de a szeretkezés alapvetően egy hosszabb "tevékenység", az orgazmus pedig max 2-3 perc belőle- és elvezni az egészet "kell", nem csak azt a pár percet.
20/L
Hát én is valami ilyesmit remélek :)
Amúgymeg orvosnak tanulsz vagy mi? :D ilyen átfogó ismeretet az egypetéjű ikrek személyiségéről... :D
Eltaláltad, doktornéni leszek :D
Kérdező, elnézést az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!