Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem élvezem a szexet?

Miért nem élvezem a szexet?

Figyelt kérdés
Nemrégen feküdtem le először a barátommal, de nagyon fájt, egy jó érzés sem volt benne, kipróbáltunk többféle pózt is de sehogy sem volt jó így végül abbahagytuk mert látta rajtam hogy nem élvezem. Második alkalommal csak az elején fájt mikor berakta, néha jó volt, próbálkoztunk mindenhogy de nem sikerült elmennem. Utána beszélgettünk róla és annyira el van keseredve hogy nem sikerül kielégítenie engem hogy bárhogy mondom neki hogy nem az ő hibája, nemhiszi el, de ugyan ez van velem is, magamat okolom mert Ő mindenhogy próbálkozik de nem élvezem. Ma volt a harmadik alkalom és megint nem sikerült elmennem. Miután abbahagytuk elsírtam magam mert annyira csalódott voltam hogy nem tudom megadni neki amit szeretnék. Lehet hogy az a baj hogy előtte sokat pettingeltünk és megszoktam hogy orálisan elégít ki? A barátom azt mondta hogy nagyon szeret és ez nem változtat a kapcsolatunkon de ha nem fog menni közöttünk a szex akkor egy idő után meg fog unni...
2011. jan. 2. 00:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Sztem várnotok kellene bármilyen nemi kapcsolattal (még talán a csókolózással is) legalább egy hétig, és utána sztem sokkal jobb lesz sztem, mert addigra összegyűlnek a hormonok.
2011. jan. 2. 00:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Igaza van.

Van egy javaslatom, kezdjétek a szexet előjátékkal, amikor szájával a csiklódat izgatja, később, ha már közel állsz az orgazmushoz akkor jöhet a pénisz.

Lehet, hogy túl távol van a G pontod.

2011. jan. 2. 00:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Mi is úgy beszéltük meg hogy most mind a ketten várunk egy hetet mindennel, magunkat sem izgatjuk stb. remélem beválik. :/ Mindig fokozatosan csináltuk, sosem egyből azzal kezdtük hogy berakja...
2011. jan. 2. 00:26
 4/5 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Próbáljátok kutyapózban. Te térdelsz, kényelmesen támaszkodsz a magad alá gyűrt takarókon, ő hátulról csinálja, és közben kézzel tudja izgatni a csiklódat is, vagy te magadnak.
2011. jan. 2. 00:30
 5/5 Rami95 válasza:
Próbáld ki a magzat pózt. Tehát hogy te magzatpózban vagy szorosan össze szorítod a lábad és a párod pedig hátulról oldalt fekve beléd hatol. Így 1 picit jobban érzed a párodat s lehet ez lesz a megoldás. :)
2011. jan. 2. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!