Hogy értessem meg velük h nem érdekel a véleményük? Szánalom!
Én tudom miről beszélsz!
Én 19 éves fiú vagyok ,de a család tudja ,hogy nem voltam még lánnyal úgy.Állandóan cikiznek folyton jönnek a viccekkel meg a "majd így csináld" meg amikor valami összejövetel van akkor:"nah megvolt már a nagy nap" állandóan piszkálódnak.
A barátok közül csak a leges legmegbízhatóbbak tudják és ők nem is adják tovább.Lenyelték elfogadták.
Remélem neked is lenyelik ,csak adj nekik időt.Különleges vagy 18 éves lányként szűznek lenni büszkeség!
Nem hiszem hogy ilyen emberekkel kéne lenned/barátkoznod,akik egy ilyen dolgot megvetnek(természetesen ne hallgass rájuk,az a megvetendő amit ők mondanak),tehát nagyon is jól teszed hogy semmibe veszed amit duruzsolnak neked.Lány vagyok,és 30 is elmúltam,és 25 évesen vesztettem el a szüzességem,és EGYETLEN pillanatra sem fordult meg a fejemben,hogy ez égő lenne/siettetnem kellene(nem vagyok vallásos családból,és nem,ronda sem vagyok,mielőtt valaki erre gondolna).Igazából én mindig is szemberöhögtem/lenéztem és tojtam az olyanokra akik ezt hajtogatták hogy minnél gyorsabban el kell veszteni a szüzességet.
Meg kell nekik mondani hogy mit gondolsz,igen azt,hogy mi közük az egészhez,szerinted meg az a megvetendő ha valaki sietteti ezt a dolgot.Ha esetleg megsértődnek,akkor meg ne barátkozz velük,hidd el,nem lesz kár értük!Akkor ők nem igazi barátok.Egy igazi barát-ugye-úgy fogad el,ahogy vagy!1-2 ember annó engem is piszkált ezért,de mikor látták,hogy nagy ívben tojok rájuk,leszálltak rólam,és utána már nem voltam téma.
Ne foglalkozz velük majd csak abbahaggyák,de ha nem mond meg nekik,hogy KUSS MÁR!(Ez egy kicsit keményen hangzik,de nehéz időkben nehéz döntés!
Egyébként akkorát nvettem amit a 21:28-as írt még most is nevetek:),de ez nem vicces téma de akkoris haláli vicces volt!:D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!