Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A fiúk mekkora része szűz még...

A fiúk mekkora része szűz még 18 éves kor felett? Itt vannak még olyanok?

Figyelt kérdés

2015. máj. 9. 21:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
34 évesen is még az vagyok, de már annyira nem érdekel. Van, akinek összejön, és van akinek nem lehet.
2015. máj. 10. 19:12
 22/28 anonim ***** válasza:

Lassan betöltöm a 20. életévemet és még szűz vagyok. Anno úgy terveztem, hogy ennyi idősen már szeretnék túlleni az elsőn, de sajnos nem jött össze.

Az egyéjszakás nálam kizárt ugyanis a külsőm miatt nincs az a lány aki csak úgy összefeküdne velem.

Eddig egyetlen kapcsolatom volt, de az hamar végetért. Szóval maradtam szűz és még kitudja meddig leszek az...

2015. máj. 11. 00:38
 23/28 anonim válasza:
szexéhes lányok írjatok! szűz 22/f
2015. máj. 11. 07:43
 24/28 anonim ***** válasza:
hát sztem van az 20% is legalább, de ez csak becslés ha készült is erről statisztka ,ellenőrizni ki tudja?
2015. máj. 11. 11:51
 25/28 anonim válasza:
Sziasztok 19 éves vagyok szintén szűz, egyrészt azért mert szerelemből szeretném elveszíteni és biztosra szeretnék menni, de elég sok olyan lány van, akinek csak ez kell persze fiúkból is van bőven, akiknek csak az a fontos. Én személy szerint megismerkednék egy normális lánnyal csak mindegyik eljátssza, hogy milyen jó meg hűséges aztán meg kiderülnek a dolgok.
2015. máj. 11. 16:21
 26/28 KJUsul ***** válasza:
Igen. Hosszú és megalázó történet. Talán elmesélem priviben. 37/F
2015. máj. 12. 08:08
 27/28 KJUsul ***** válasza:

12-es válaszolónak:

Igen ilyenkor elárasztják a lányokat a perverzek egy kis kaland reményében. De ne hidd, hogy a fiúknak-férfiaknak annyira könnyű!

Általában homokosok és pénzéhes nőcskék árasztanak el ajánlatokkal, mikor megtudják a koromat és, hogy szűz vagyok. Illetve régebben. Ma már inkább hazudok. Ha valakit érdeklek megismerjük egymást és tudomásul veszi a helyzetet jó. Ha nem, akkor lapát. Egyedül is jobb, mint valami ócska ribivel. Tapasztalat!

2015. máj. 12. 08:21
 28/28 anonim válasza:
Én 23 évesen prostival vesztettem el, annyira nem értettem a lányokhoz. Azóta már +7 lánnyal voltam együtt. Ebből 2 kapcsolat. A mostani tart.
2018. jan. 24. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!