Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A fiúk mekkora része szűz még...

A fiúk mekkora része szűz még 18 éves kor felett? Itt vannak még olyanok?

Figyelt kérdés

2015. máj. 9. 21:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
61%
utolsó: gratulálok :DDDD
2015. máj. 9. 22:17
 12/28 anonim ***** válasza:
73%
Na kíváncsi vagyok, hogy kapnak -e ezek a srácok privátot lányoktól, ha én lányként kiírom, hogy 20 felett még szűz vagyok, egy csomó perverz, kiéhezett alak írni kezd. Szerintem rátok, nem írnak ilyen emberek, jobb fiúnak lenni.
2015. máj. 9. 22:19
 13/28 anonim ***** válasza:
Hát most na. Nagyon akartam már, és elvileg a "barátnőm" volt. Bár ne akartam volna... Vissza is hallottam közeli ismerősöktől, hogy: "Tényleg nem találtál bele a lyukba?" Tényleg... Ez ugye mindenkinek tudni kellett. Jó igaz, 2 óráig szenvedtem mire egyszer betaláltam, aztán szépen ki is csúszott, de vissza már NEM! Ő is kérdezte: "Na lesz valami?" Szerettem volna, de nem jött össze...:/ Utána valahogy sikerült többé-kevésbé. A gumi is kicsi volt, szorított szóval aahw... Nem egy kellemes élmény.:)
2015. máj. 9. 22:25
 14/28 anonim ***** válasza:
Pontosan 18 éves vagyok, de végre már van barátnőm, szóval hónapok kérdése és "a másik oldalra állok" :D
2015. máj. 9. 22:26
 15/28 anonim válasza:
+1
2015. máj. 9. 22:29
 16/28 anonim ***** válasza:
25 vagyok, és szűz, ha érdeklek valakit, írjon rám privátban nyugodtan
2015. máj. 9. 22:37
 17/28 anonim ***** válasza:

Nekem inkább ne írjatok. (Persze, mintha egyébként írnátok, mi...)

Egyszerűen nem párkapcsolatra terveztek.

2015. máj. 10. 03:28
 18/28 anonim ***** válasza:

a volt exxem 18 éves volt mikor elveszítette velem, bénácska volt

de szerettük egymást, de ha szüzesség elvesztéséről van szó azt mondom a lánynak jobb olyannal aki már nem az

az introvertált fiúk később vezzitik el

2015. máj. 10. 08:16
 19/28 anonim ***** válasza:

Jelen. 22/F

Igen vannak, többen, mint hinnéd.

2015. máj. 10. 12:12
 20/28 anonim ***** válasza:
Szerintem még alá is becsülöm a tényleges értéket, ha azt állítom, hogy a fiúk 5-7%-a szűz még 20 éves kora felett is. Én erősen rontom a statisztikát azzal, hogy 28 évesen is még szűz vagyok.
2015. máj. 10. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!