A fiúk mekkora része szűz még 18 éves kor felett? Itt vannak még olyanok?
Figyelt kérdés
2015. máj. 9. 21:59
12/28 anonim válasza:
Na kíváncsi vagyok, hogy kapnak -e ezek a srácok privátot lányoktól, ha én lányként kiírom, hogy 20 felett még szűz vagyok, egy csomó perverz, kiéhezett alak írni kezd. Szerintem rátok, nem írnak ilyen emberek, jobb fiúnak lenni.
13/28 anonim válasza:
Hát most na. Nagyon akartam már, és elvileg a "barátnőm" volt. Bár ne akartam volna... Vissza is hallottam közeli ismerősöktől, hogy: "Tényleg nem találtál bele a lyukba?" Tényleg... Ez ugye mindenkinek tudni kellett. Jó igaz, 2 óráig szenvedtem mire egyszer betaláltam, aztán szépen ki is csúszott, de vissza már NEM! Ő is kérdezte: "Na lesz valami?" Szerettem volna, de nem jött össze...:/ Utána valahogy sikerült többé-kevésbé. A gumi is kicsi volt, szorított szóval aahw... Nem egy kellemes élmény.:)
14/28 anonim válasza:
Pontosan 18 éves vagyok, de végre már van barátnőm, szóval hónapok kérdése és "a másik oldalra állok" :D
16/28 anonim válasza:
25 vagyok, és szűz, ha érdeklek valakit, írjon rám privátban nyugodtan
17/28 anonim válasza:
Nekem inkább ne írjatok. (Persze, mintha egyébként írnátok, mi...)
Egyszerűen nem párkapcsolatra terveztek.
18/28 anonim válasza:
a volt exxem 18 éves volt mikor elveszítette velem, bénácska volt
de szerettük egymást, de ha szüzesség elvesztéséről van szó azt mondom a lánynak jobb olyannal aki már nem az
az introvertált fiúk később vezzitik el
19/28 anonim válasza:
Jelen. 22/F
Igen vannak, többen, mint hinnéd.
20/28 anonim válasza:
Szerintem még alá is becsülöm a tényleges értéket, ha azt állítom, hogy a fiúk 5-7%-a szűz még 20 éves kora felett is. Én erősen rontom a statisztikát azzal, hogy 28 évesen is még szűz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!