Most feküdtem le a barátommal elsőnek, és hihetetlenül fájt, mit tegyek?
Imádom a barátomat, nagyon sokat beszélgettünk erről, kívántam is. Előtte hosszasan pettingeltünk, de eszméletlenül fájt, szóval megkértem hogy húzza ki. Félek, valai baj van velem, pedig 100%-ig bízom benne, és szeretem... Talán kicsit tovább kellett volna engednem hátha elmúlik? (kb 10-15 percig bírtam)
Mi a véleményetek?
Ha "hihetetlenül fájt", miért csináltátok 10-15 percig?
Se te nem szóltál előbb, se ő nem látta rajtad, hogy szenvedsz?
A fájdalom miatt kialakulhat egy ördögi kör: mivel fáj, akaratlanul is megfeszülhetnek a hüvelyizmaid, aminek a következtében nyilván még fájdalmasabb a dolog.
Én kérdeztem, hogy véreztél-e, mert ha így lett volna, akkor okozhatta volna a fájdalmat az, hogy a berepedt szűzhártya ilyenkor gyakorlatilag egy pici nyílt seb, ami a párod mozgása miatt fájhat egyfolytában.
De ha nem erről volt szó, akkor lehet, hogy túl vastag a pénisze a te hüvelyedhez képest, vagy egyszerűen figyelmesebbnek és gyengédebbnek kellett volna lennie, nagyon lassan, szép fokozatosan behatolnia, úgy, hogy közben megáll 1-1 perce, szinte centinként haladva, te pedig megpróbálod ellazítani a hüvely- és medencefenéki izmaidat, és utána is csak nagyon finoman szabadna mozognia, vagy ha még az is ennyire fáj, akkor abbahagyni, ahelyett, hogy szenvednél folyamatosan.
Minden zárnak megvan a maga kulcsa.
Ha nagy a méretbeli különbség kettőtök között akkor lehet,hogy nem ő lesz a te párod a szex terén.
De szerintem még korai lenne ezt így kijelenteni.Lassan és türelmesen haladjatok.Sok-sok előkészülettel és óvatosan.
És ne görcsölj rá.
Nekem is iszonyúan fájt.
És a mai napig, hiába izgat fel tocsogásig, orgazmusig, bizony a behatolás és az első pár lökés valami elképesztően rossz. Lassan tolja be, közben a mellbimbómat izgatja, de még így is fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!