Mindenki mondja hogy elso alkalom elott pettingeljunk a baratommal de hogy elegitsem ki?
Nem akarod leszopni a barátod? DE miért nem? Próbáltad már egyáltalán valaha?
Csak azután miután próbáltad, tudod igazából eldönteni, hogy ezt akarod e máskor is vagy nem.
Neked ,hogy esne ,ha nem akarna a barátod kinyalni?
Hidd el a petting az nem egy kötelező dolog, de ha tényleg vonzódsz a párodhoz testileg ,akkor egyszerűen akarod és kész.
Úgy látszik nem vagy még elég érett ehhez ,nem testileg értem, hanem úgy lelkileg, szellemileg.
Szerintem nem vagy rá lelkileg ráhangolódva és felkészülve.
A barátnőm is így gondolkozott. Aztán az első alkalom előtt (hozzáteszem szűz volt) elkezdtünk csókolózni, simogatni egymást.
Ő egyre lejjebb és lejjebb furakodott. (Először csak simogatta)
Utána egy kis élvezetet nyújtottam neki, amitől ill után (vagy közben?) annyira beindult, hogy oldalra vágott és bekapta.
Eleinte csak a makkot szopogatta, majd egyre mélyebben. szinte 10 percig míg el nem élveztem ki nem vette volna a szájából.
Én próbáltam jelezni neki, hogy lassan elélvezem, de! ő hagyta, hogy beleélvezzek a szájába (első három alkalommal kiköpte, utána már le is nyelte)
Eleinte kicsit kételkedtem, hogy élvezi e vagy miattam csinálja, de mondta, hogy szereti és sose gondolta volna, hogy ennyire jó érzés. (egyszerűen a nyalás után beindult és annyira elvesztette a fejét, hogy azt se tudta it csinál)
Nem volt profi - de hozzáteszem, hogy ő elégített ki így először. és egyre jobb lett minden egyes alkalommal.
Szóval békélj meg a lelkeddel és ne fél az újtól
Hozzáteszem van izesített gumi és izesített sikosító is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!