Magántanítványom azt kérte tőlem, vegyem el a szüzességét. Ti mit szólnátok, ha ilyen történne veletek?
Figyelt kérdés
fiút 3 éve tanítom, most 17 éves. Tegnap, bevallotta,hogy már 3 éve szerelmes belém és velem szeretné elveszíteni a szüzességét. Gondolhatjátok, szóhoz se jutottam...
38/N
2015. ápr. 27. 18:35
11/17 anonim válasza:
Ha tetszene a fiú,akkor belemennék.
12/17 anonim válasza:
Az biztos, hogy másnap az összes haverja tudni fogja, hogy meghúzott. :D
13/17 ekeke válasza:
Épp ez lenne a leghelyesebb. Éretten nagyszerű tanítója lehetsz, nem szerencsétlenkedne, fűrészelne a fruskákkal. Bevezetheted a minőségbe. Aztán majd ha ő lesz 35+, adja tovább a 17 éveseknek. Szerintem egy így működő rendszer mindenkinek jó lenne. Gondold meg.
14/17 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hol magántanárkodsz, de mifelénk a jó magántanárt egymásnak adják, és ajánlják a tanítványok és a szüleik.
Ha vannak még terveid ezzel a pályával, akkor nem biztos, hogy jót fog tenni az üzletnek az, ha a szülők úgy fogják gondolni, hogy fiukat rontasz meg a srácok pedig úgy, hogy igazából pár óra után majd bepróbálkozhatnak egy kis extráért. Hogy honnan tudnák meg? Istenem egy 17 éves szűz fiúról beszélünk, ha 2 órán át magában tudja tartani a haverok előtt, akkor már csoda!
15/17 anonim válasza:
ui: mit tanítasz? 30-as férfiakat nem vállalsz? :P
17/17 anonim válasza:
LEhet belemennék, de pénzért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!