Azt mondják hogy ha egy lány elveszti a szüzességét akkor az értékét is. Ha én egy érték vagyok akkor miért nem talált meg még senki sem?
Ez a szüzesség = érték manapság már nem igazán létezik. Megvan a kulturális, társadalmi oka, hogy régen miért volt így, és mi hozott ebben változást (igazából a nők munkába járása, és a fogamzásgátlás).
Nem mondom, hogy az első jöttmentel el kell veszíteni, de ha talál az ember egy srácot, akit szeret, akkor kár arra várni, hogy jöjjön a tökéletes herceg fehér lovon, és ásó-kapa-nagyharang.
A szüzesség önmagában nem tesz senki értékessé, ha nem találsz párt, akkor ne a szüzességeddel próbálj keresni, hanem azzal, hogy jó formában tartod a tested, lehet veled beszélgetni, kedves és intelligens vagy.
Félre értettetek!
Nem vagyok érték.....
De még is próbálom kihozni magamból a legjobbat de semmi eredmény... :(
Sose hordtam fenn az orrom de azért a földre sem eresztettem le....
Nem a tökéletesre vágyok! Senki sem tökéletes! Csak a másik felemet keresem...
Kérdező: hány éves vagy?
Két dolgot tudok tanácsolni, de mindkettő olyan közhely, amit magad is tudsz valószínűleg.
- az első, hogy ne add fel, és próbáld meg objektíven végiggondolni, hogy mi az ami miatt esetleg nem érdeklődnek irántad, és azon változtatni (ha lehetséges). Ruhatárat, fodrászt lehet cserélni, alkaton lehet változtatni, ha túl visszahúzódó vagy, akkor lehet fejleszteni a kommunikációs képességeket (nem feltétlen randizva, csak úgy).
- megadod a lehetőségét annak, hogy egyáltalán összejöjjön valami? vagy csak az iskola/munka - otthon vonalon mozogsz. jár el társaságba, nem feltétlen kell bulizni, keress hobbit, keress kiránduló vagy sport partnereket, nyelvtanuló kört akármi, ami csak érdekel, és ahol vannak pasik, akikkel potenciálisan lehet ismerkedni. Ha otthon ülsz a négy fal között, akkor értelemszerűen senki nem talál Rád.
Mindenki értékes ember, szüzességgel vagy anélkül. Én elvetem azt a nézetet, hogy valaki csak akkor értékes, ha minimum 18 éves koráig, de legalább a házasságig vár a szexszel. Tudod miért? Mert rohadtul de nem ezen múlik.
Egyéjszakásban akarod elveszteni? Ha erre vágysz, és nem izgat a dolog, mert úgy gondolod, hogy a szüzesség csak egy fogalom, akkor hajrá. Ha várni akarsz az első szexszel a nagy Ővel, akkor hajrá. Ha sosem akarsz szexelni, mert nem érdekel. A te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!