Nagyon felenk lany vagyok aki elef sok minden elront felek az elsotol mi legyen?
Figyelt kérdés
Amint mondtam felenk vagyok,a csokig sem jutottam meg el mert felek hogy elrontom,a tobbi szexualis dologtol meg meg inkabb felek,pl a ferfi sajjal valo kielegiteserol vagy csak siman a szextol,felek elrontom,a ne gorcsolj rajta minden jo lesz csak az embernek is jonak kell lennie dolgokon kivul valami mar biztato otlet?2015. ápr. 27. 14:54
3/5 anonim válasza:
ha majd vlkiben szerelmes leszel és ő is szeret nem fogtok ezen aggódni
4/5 anonim válasza:
Majd biztos lesz egy fiú akibe nagyon szerelmes leszel (ő is szerelmes lesz beléd), és majd akkor megszűnnek ezek a gátlások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!