Az átlagos, félénk, tapasztalatlan lány meg a nocsábász pasi?
Én vagyok a lány, és mivel 1 hét alatt annyira jol keverte a kártyát, hogy magába hülyitett, és már érzéseim vannak felé. Suliban ismertem meg.
19 éves, szerintetek le lehet már kötni, vagy várjam meg, mig végigmegy a fél egyetemen, aztán vegyen sorra?:D
De komolyan, nincs jövöje a "kapcsolatunknak", ugye? Mert én nem szeretném megadni magam egyhamar, engem még ahhoz fokozatosan be kéne vezetni az intimitásba plusz nem tudom, megtudnék-e bizni benne, nekem a huseg, az oszinteseg es a komoly kapcsolat nagyon fontos. A szoknyapecért ugy ertem, hogy nem jokepu, de sokaknál kezdeményez, laza, és tudja mitol doglik a legy:) Szerintetek addig ne koptassam le, amig ki nem derulnek a szandekai? Kedves, intelligens,sportos,muvelt rosszfiu. Friendzoneba is elmenne. Az a baj, hogy elegge lefoglalja a gondolataimat ez kesobb azert problema lehet. Lehet, hogy mar el is kezdtem beleszeretni(?)
talán furán hangzik, de szinte teljesen ebben a cipőben járok én is
a srác 5 évvel idősebb nálam és ő is eléggé "tudja a dolgát"
nem tehetek róla, de nagyon vonzódom hozzá és szerintem nem tudok ellene mit tenni
ő is értelmes, művelt, okos
pontosan tudom, hogy mennyi esély van nálunk is egy komolyabb kapcsolatra (kb semmi) de még így sem teszek ellene..
Pont attol tartok, azt még nem kéne. Nem akarok beállni a ribik sorába.
Nálunk nincs ekkora korkülönbség, fél évvel idosebb nálam.
Ha valóban szoknyapecérrel van dolgod, akkor jól mondod:
"Az a baj, hogy elegge lefoglalja a gondolataimat ez kesobb azert problema lehet.". Ha beleszeretsz, ő meg ott hagy az első éjszaka után... Én addig véget vetnék ennek, amíg lehet. Jobbat érdemelsz elsőnek (egy életre szóló élményt, nem egy életre szóló leckét).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!