Volt mikor egy kezdő, kissé gátlásos, félénk férfi
többet nyújtott nektek, mint aki gyakorlott volt, ha igen
miért volt jobb?
Ne hitegesd magad ilyenekkel, szar leszel.
2014. dec. 18. 16:02
Mindenki a tapasztalaton lovagol, de azzal ki lehet törölni ha nem ismered a másikat.
Nincs két olyan nő, akit ugyanúgy kell megdugni.
Előbb fel kell térképezni a partnert.
2014. dec. 18. 16:04
Szerintem a kicsit félénkebb srácok több erőfeszítést megtesznek a hölgyekért, mint egy "mindenkit megkapok" srác. De tisztelet a kivételnek.
2014. dec. 18. 16:06
Az első igazán komoly kapcsolatom egy olyan férfival volt aki nagyon félénk és gátlásos,sőt! Dadogós volt!
Mikor elkezdtünk járni bátrabb lett és még ő támogatott sokszor engem.A dadogása is elmúlt. :)
Nehezen jöttünk össze mert félt megszólítani azt gondolta nekem nem kell olyan férfi mint ő.Én is azt hittem! De ahogyan jobban megismertem rájöttem csodálatos ember és szeretem. :)
Mások segítettek neki hogy szólítson meg stb.
2014. dec. 18. 16:10
Az én párom is visszahúzódóbb, stb., és szerintem jobb, mert figyelmesebb, inkább törődik veled, mert ha elveszít, lehet már nem / nagyon nehezen lesz másik bnője.
És mivel figyelmesebb, simán lehet jobb is.
2014. dec. 19. 12:34
Persze, h lehet jobb. Kerd meg a baratnod, h mutassa meg, hol es hogy izgasd. Meg tudd meg, mi izgatja meg. Hamar megtanulod es jobb leszel mindenkinel. Nekem is ilyen pasim van. Ne foglalkozz a negativ emberekkel. Csak elore nezz. N
2014. dec. 30. 12:14
Hát, szerintem több tényezőtől függ, szóval a válasz, lehet jobb egy kezdő, mint egy gyakorlott. Például ilyen tényezők: farokméret, ejakulációkontroll (ha sokáig bírod, az előny és ez nem csak a tapasztalattól függ), magas tesztoszteronszint (magasabb libidó, keményebb dákó), jó kommunikációs készség (nem félsz a lányt megkérni, hogy tanítson meg).
2015. jan. 6. 22:29
8/11 A kérdező kommentje:
Én biztos nem kérném rá a barátnőmet, hogy tanítgasson szeretném kitapasztalni magam, de azért építő jellegű tanácsokat elfogadnék tőle. Farokmérettel, tesztoszteronnal nincs gond. Általában addig vagyok félénk míg meg nem ismerek valakit onnantól felszabadultabb vagyok.
Itt a tanítást úgy értsd, hogy megbeszélitek, hogy jó neki, pl.: milyen gyorsan csináld, mekkorát lökj, hogy nyalj.
2015. jan. 6. 23:10
10/11 Gieszer válasza:
érdekes eme dolgo viszont nekem akárhányszor volt csajom 3 nál semmi nem volt a 4. meg nem volt magára ugymond igényes és nem akartam megbántani ígyhát napotam a dolgot haza is költözött ennyi a mostani barátnőmmel se volt semmi vagy lesz vagy nem kár bonyolitani attól nem jobb meghát nem vagyok megelégedve a kretemmel sem és hamar na ... ez van de kárpotólt az éet más tehtséggel informatika cyber 2 pro haver tanitgat
2015. jan. 7. 23:57
Kapcsolódó kérdések: