Nemértem magam. Mit tehetek?
Én még szűz vagyok (15 éves). Már testileg és lelkileg is teljesen késznek érzem magam arra hogy lefeküdjek a barátommal sőt szerelemből is tennénk meg tehát ezekkel gond nincs. Nagyon szereti a testem, deviszont mégis úgyérzem amikor arra kerülne a sor hogy nemvagyok elég szép neki és visszahúzódom, pedig sokszor érzem azt hogy nem hazudik és igazat mondd. (tehát szerintem értitek). Mit tehetek ez ellen?
nemkell bunkó és erkölcstelen válasz. Előre is köszi:D
az okosan megoldod alatt mitértesz???
amúgy igaza van a 2.-nak, sok az elvetemült ebben a világban, mint a 2. is, aki akár egy évet is képes várni egy hamvas puncira. undorító :S
Igazából szerintem önmagaddal kell kibékülnöd a szex előtt.
Neked van bármi problémád a testeddel?
Anno én is problémáztam kicsit ezzel, és így utólag már röhögök magamon... féltem levetkőzni a pasi előtt, akivel elvesztettem, mert én a fejembe vettem, hogy talán kicsit vastagabb a combom a kelleténél... közben meg a pasi a debellákat szerette. XD
Na mindegy, lényeg, hogy emiatt ne aggódj. A pasik örülnek, ha meztelen nőt látnak, és hidd el, észre se veszik igazából a problémás területeket (ha ha igen, elhiheted hogy nem azokkal fognak foglalkozni). ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!