Az gáz ha már 14 évesen nem vagyok szűz? (májusba leszek 15)
szerintem nem gáz, a te életed.
17-nek: aki szexel, az nem tud mellette tanulni, vagy mi? :D
én is 14 éves voltam, és nem bántam meg. gimis elsős voltam, tanultam mellette, könnyedén leérettségiztem, nyelvvizsgáztam, mindjárt lesz egy szakmám, és utána egyetemre megyek. talán többre mentem volna, ha pár évig még várok vele? nem, ez nincs hatással arra, hogy miket tudsz elérni az életben.
nincs és nem is volt rossz önbecsülésem, szellemileg, testileg és érzelmileg is teljes rendben voltam és vagyok.
ha valaki el akarja veszíteni fiatalon, hát tegye. vagy megbánja, vagy nem, de ugyanúgy megbánhatod azt is, ha később veszíted el. :)
én nem bántam meg, ja, és nem lett belőlem ordenáré ringyó sem, és habár azóta nem azzal a sráccal vagyok, nekem sem telik sok időbe megszámolni, hány férfival voltam eddig együtt. :)
hadd élje már úgy az életét az ember, ahogy akarja, amíg ezzel nem árt másoknak.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!