Az gáz ha már 14 évesen nem vagyok szűz? (májusba leszek 15)
#11-es. Anyád beléd is verhetne ...
Jó modort! Amúgy Istent nagybetűvel kezdjük! Szádra meg tudod mikor vedd!?
Hát igen, szerintem rohadtulnagy gáz. Lehet hogy testileg már „érett” vagy rá, de tudod, én olyan maradi, vén vaskalapos konzervatív muki vagyok, aki úgy véli, ebben az életkorban neked a dolgod nem a kefélés volna (s most nem a fogaid kefélésére vagy a vécékefe használatára gondolok, hanem arra a bizonyos intim dologra...) hanem a TANULÁS.
Egyáltalán, fel se tudom fogni, miként juthat az eszébe egy lánynak ilyen fiatalon, hogy neki esetleg bele szabadna bonyolódnia ilyesmibe. Mert az oké hogy a hím osztálytársai unszolják erre, értem én ezt, tapasztaltam milyenek a fiúk ebben a korban (én is állandóan dugtam volna ha lett volna rá mód...) de tudod ha valaki kéri, még nem biztos ám hogy neked abba bele is kell menni...
Sőt, ellentétben azzal amit itt fecsegnek egyesek hogy „komoly érzelmek” meg hasonlók esetén „nem gáz”, én ki merem jelenteni hogy igenis mindenképpen rohadtul nagy gáz, én annak tartom, mert abszolút hitetlen vagyok atekintetben, hogy ebben a korban előfordulna bármiféle „komoly” érzelem. Fiúknál biztos nem, tuti hogy csak a szexet akarják mindenféle érzelem nélkül, de a lányok esetében se hiszem hogy felületes érdeklődésen kívül más előfordulna. Csak minden média nyomja nekik a hülyítő szöveget hogy a szerelem ilyen meg olyan magasztos érzelem, s erre azt érzik „gáznak” hogy ők még nem voltak szerelmesek, s emiatt ha picit is tetszik nekik egy hímpéldány, azonnal bemesélik/bebeszélik maguknak hogy ők is szerelmesek, mert jaj de jó, ők se maradnak le a nagyobb lányoktól akkor már!
S persze akkor azt hiszik a szerelem (ami pedig még nincs is bennük) mindenre feljogosítja őket, a dugásra is. Holott ez akkor se lenne igaz ha valóban szerelmesek volnának, hát még hogy nem is azok...
Ha tudnám rólad ki vagy, s hogy már 14 évesen megdugattad magadat, lehet hogy kihasználnám a ZÜLLÖTTSÉGEDET, s én is igyekeznélek megkettyinteni, mert ugye könnyű kis nőcske vagy. De hogy feleségül nem vennélek biztos mint a halál, és az is tuti hogy nem lennék nagy véleménnyel az eszedről, s most igencsak finoman fogalmaztam.
Az utolsó hozzászólóval értek egyet, teljes mértékbe!
Nem hiszem,hogy 14 évesen ezzel kellene foglalkoznod, hogy ki járkál benned és ki nem! Igen, a kérdésere a válaszom: Igen, nagyon gáz, ha 14 évesen nem vagy szűz!
Jelenleg a továbbtanulással kellene foglalkoznod és minél hamarabb nyelvvizsga megszerzésén(ha értelmes vagy)! Nem gondolom,hogy bármi más most foglalkozhatna téged!
Am ez nem csak lányoknál, de fiúknál is érvényes! Igen egy 14 éves gyereknek semmi köze a szexhez! Testileg lehet ott vagy már, de agyban csak arra koncentrálsz amit a média mutat!
Én 20 évesen vesztettem el a szüzességem, fiú vagyok és meleg! Nem akartam mindenféle undorító emberrel összeállni! Így a megfelelő partnert vártam meg, nem is bántam meg az első barátom és soha nem is fogom!Sőt azóta is megtudom számolni egy kezemen mennyi emberrel volt szexuális kapcsolatom!
Szóval itt nem az a kérdés ,hogy gáz vagy nem gáz a szüzesség elveszítése! Hanem az,hogy mennyire tartod magad embernek, mennyire tiszteled magad és mennyire becsülöd magad! Én inkább egy pszichológus keresnék fel vagy egy önbecsülő tréninget nem az első boltot ahol óvszert vásárolhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!