Hogy kényeztessem a pasimat először?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok,és sosem csináltam semmit... 18L
Undorító választ ne írjatok.
2010. febr. 21. 19:08
11/17 anonim válasza:
Mivel szűz vagy, mindent csak sorjában.
Puszilgasd, csókolgasd, ő hidd el segíteni fog.
Fiúk ott elől! Miért kellene egyből orálozni?
Először fedezd fel a teste minden zegét zugát, ismerd meg a reakcióit, ráérsz még a szexel!
És kérd meg segítsen, de legfőbb hogy azt tedd amit te akarsz!
12/17 anonim válasza:
huuua pasik nagytöbbsége attól indul be ha a nyakát puszilgatod és közben enyhe hangokata adsz ki pl hangosabban fújod ki a levegőt (szenvedélyesen) és jó sokáig psuzilgadg a nyakát
enyhén ujjbeggyel simogasd a nyakát és a hátát túrj bele a hajába ..szenvedélyesen csókold be hogy csak az ajkad ér hozzá :) nálam ezek beválttak tuti ráizgul :) sok sikert:)
13/17 anonim válasza:
simogasd a pociját,puszilgasd *.*
14/17 anonim válasza:
én amikor szűz voltam megkérdeztem mi esik jól neki. Amiket itt írtak az előzőek azok csak tippek, de ezt csak ő tudhatja hogy mi jó neki. Ha meg akarod lepni és ezeket csinálod, és valamelyik nem jó neki, sztem jobban örülne ha inkább megkérdeznéd tőle úgy tudsz igazi örömet szerezni neki
15/17 anonim válasza:
szerintem is nyerő lépés lenne az orál, de csak akkor ha te is szeretnéd, és nem vagy elzárkózva előle. Nahát, ha te is szeretnéd, akkor ne kérdezd meg őt, hanem ahogy mondtad lepd meg. Mondjuk jo ötlet, hogyha le van kapcsolva a villany, és ugy csinálod, ez jo neki is, mert te
16/17 anonim válasza:
ljesen az érzékeire van hagyatkozva meg neked is mert ha izgulsz vagy vmi akkor talán könnyebb. cÉs nem kell kapkodni. Csak finoman, lágyan érzékien
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!