Hogy kényeztessem a pasimat először?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok,és sosem csináltam semmit... 18L
Undorító választ ne írjatok.
2010. febr. 21. 19:08
1/17 A kérdező kommentje:
és hogy csináljam?tudnál tippeket adni?:$
2010. febr. 21. 19:15
2/17 anonim válasza:
sztem ne szo.pd le először :D csak verd ki neki.
3/17 anonim válasza:
simogasd, csókold, és közben húzd nagyon közel magáhohoz, vagy búj hozzá olyan közel, hogy semmi hely ne legyen köztetek, és mindened érezze.,. :)
4/17 anonim válasza:
vagyis húzd magad nagyon közel hozzá..
5/17 anonim válasza:
Tudod, erről őt kéne megkérdezni.
6/17 anonim válasza:
nehogy megkérdezd mit akar durrantsd le az a legjobb egyértelmű tisztelni fog hogy megteszed és valszeg nem fog mást keresni lényeg h érzéki legyél ne torkoskodj mert annak semmi értelme előjáték majd térj le puszilgasd majd nyalogasd körbe körbe a "kupakját" képezz némi vákumot és jó vagy fontos még az is ha az arcodra vagy a szádba küldi a meglepit ne akadj ki egy sexy mosoly tökéletes ilyenkor
7/17 anonim válasza:
a 19:19es vagyok. szerintem ha szűz vagy, és most kezded,és ha még nem érzed magad készen arra, hogy azt csináld amit az utolsó irt, akkor lépésről lépésre is oké lesz.,., folyamatosan, egyre többet.. :)
8/17 anonim válasza:
szarj a heréjére aztán nyald le!!
9/17 anonim válasza:
Miért nem beszéled meg vele?:)
10/17 A kérdező kommentje:
meg akarom lepni:)
2010. febr. 25. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!