14 éves lány vagyok, lefeküdtem a 19 éves barátommal, most vesztettem el a szüzességemet, anyukám ránk nyitott, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Kezdeményezzek beszélgetést vele? Vagy költözzek el a nagymamámhoz?2015. ápr. 19. 16:39
21/24 anonim válasza:
Na én azért kiváncsi lennék mi lett a fejlemény az elmúlt közel egy év távlatában!? Írd meg légyszíves, hogyan alakultak a dolgok az anyuddal és a pasiddal is!
22/24 anonim válasza:
Kissé sántít a történet. Milyen szülő az aki hagyja hogy a 14 éves lányához 19 éves pasi járjon? És mikor rajtakapta őket nem rakja ki a csávót egyből és beszéli meg a lányával a dolgot? A fiatalok meg miért akkor dugnak mikor anya otthon van?
24/24 Tommy Hook válasza:
Ehhez csak gratulálni tudok!
Ha 14-évesen ilyen szépen, szofisztikáltan beszélsz, akkor miért nincsen annyi eszed, hogy 14 évesen még nem kell szeretkezni?
Főleg nem egy 19-éves valakivel, aki gyakorlatilag már felnőtt ember, és ha kiderül, akkor jó eséllyel börtönbe megy.
Amit megjegyzem meg is fog érdemelni, mert 19-évesen nem kurogatunk 14 éves kislányokat!
De továbbra is az alapkoncepciónál vagyok leragadva, egy 14 éves, értetlen kislánynak miért kell egyáltalán pasi?
A Dologban csak az a pláne, hogy rohadtul idősebb nálad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!