Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a teendő iyenkor? Miután...

Mi a teendő iyenkor? Miután elélvezett,1 órával később alig volt merevedése

Figyelt kérdés
Én is szűz vagyok és a barátom is, tegnap este megujjazott és teljesen bement az ujja, ez normalis? Előtte kivertem neki, próbálgatni akartuk a szexet, tehát csak kicsit berakta de ugy hogy szuz maradjak, es alig allt fel neki, a szopas sem segitett, 2 percig allt fel neki miutan a gumit felhuztuk.
2015. febr. 15. 08:43
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

kicsit berakta de ugy hogy szuz maradjak xDDDDDDD ez jó

biztos stresszes volt a helyzet

2015. febr. 15. 08:44
 2/5 anonim ***** válasza:

A legtöbb fiúnak kell egy kis pihenő, elélvezés után legalább 1-2 órát nem harcrakész.

Azt remélem tudjátok, hogy már egyikőtök sem szűz. Ha bedugta...

2015. febr. 15. 09:13
 3/5 A kérdező kommentje:
de nem teljesen, vagyis gyakorlatilag szűz vagyok, nem szakadt át meg semmi. Igen tudom hogy kell 1-2 ora de mi 1 ora utan probaltuk es felallt neki de nem tartosan
2015. febr. 15. 09:27
 4/5 anonim válasza:

Hidd el, az átszakadt :) Tetszik vagy sem, berakta - ha kicsit is - és onnantól kezdve te nem vagy szűz.

Ha kiverted neki, várj vele egy darabig, kell egy kis pihenés.

2015. febr. 15. 09:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Értsétek már meg, hogy a szüzességnek igazából semmi köze a szűzhártyához....

Szerinted a dildóval játszó fiatal lányok nem szüzek, mert átszakították a hártyát?

Valakinek egy nagyobb megerőltetéstől (pl. élsportoló futó) már általános iskolás korában megszakad a hártya....

2015. febr. 15. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!