Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Honnan tudom hogy egy lány...

Honnan tudom hogy egy lány elélvezett?

Figyelt kérdés
miböl lehet megtudni hogy egy lány elélvez,ha nem mondja?
2014. márc. 13. 09:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez a csiklóorgazmusra vonatkozik:

1. ha nem b..sztattad nyalás közben a mellbimbóját, és ő sem nyúlt oda, akkor orgazmuskor a bimbók MEGKEMÉNYEDNEK, FELÁLLNAK, ÁGASKODNAK elég durván. Mintha a lány kiment volna hirtelen a -20 fokba. Ezt ugye elég nehéz megjátszani.

2: orgazmus alatt és néha utána is a hüvely belül lüktet. Megfeszül, elernyed. Ezt ugye ujjazáskor tudod ellenőrizni, de ha ügyes színész a csaj, akkor ez is megjátszható.

3: rögtön orgazmus után 1-2 percig NAGYON ÉRZÉKENY A CSIKLÓ, tehát ha a lány vonaglott, sikítozott, de még mindig hagyja (tudja hagyni), hogy dolgozz a nyelveddel, akkor az nem volt orgazmus. A kielégült, orgazmust átélt csikló "elmenekül" a nyelv elől, mert "nem bírja". Mint amikor a férfi elmegy és tovább csinálják.

2014. márc. 13. 09:08
 2/11 anonim válasza:
100%
1-es, te tudsz valamit! :D
2014. márc. 13. 09:12
 3/11 A kérdező kommentje:
Amúgy ha egy lányt csak ujjazok akkor hány perc alatt élvez el?
2014. márc. 13. 09:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Változó! Minden lány más! Meg aztán nem időre megy a dolog! :-P
2014. márc. 13. 09:28
 5/11 A kérdező kommentje:
de körülbelülre sem tudtok mondani egy időt?
2014. márc. 13. 09:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Körülbelülre? Nem. :D

Minden nő más, minden ujjazás más...

Van, amikor orál közben 2-3 perc. Van, hogy ujjazással 5-6 (mondjuk sose mértem, sacc).

De ha a nő nincs ráhangolódva, vagy a srác béna, akár órákig nyüstölheted, akkor sem fog elélvezni, sőt, egy idő után kellemetlen, fájdalmas, vagy unalmas lehet neki.

Nincs sablon.

2014. márc. 13. 09:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Utána "lüktet" a punci... Rárakod a kezed a szeméremdombokra és a csaj szívdobbanasaira enyhén lüktet. Kézzel érezheted.
2014. márc. 13. 11:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Az én feleségem pedig állandóan a lábát rázza amikor orgazmusa van. És fel sem tűnik neki :)
2014. márc. 13. 11:57
 9/11 anonim ***** válasza:
nálam pl kéz remegés esetleg láb
2014. márc. 13. 18:08
 10/11 anonim válasza:

Én is remegek, mint a kocsonya:-)

Férjem nagy örömére:-) :-)

2014. márc. 15. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!