14 éves lány vagyok, lefeküdtem a 19 éves barátommal, most vesztettem el a szüzességemet, anyukám ránk nyitott, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Kezdeményezzek beszélgetést vele? Vagy költözzek el a nagymamámhoz?2015. ápr. 19. 16:39
11/24 anonim válasza:
Túl szépen fogalmazol és helyesen írsz ahhoz, hogy egy olyan 14 éves lány legyél, aki összefekszik egy 19 éves sráccal.
12/24 anonim válasza:
én imádok 14 éves csajokat kefélgetni :P
13/24 A kérdező kommentje:
Nekem is van csiklóm, ugyanazt érzem, mint a hozzám hasonló korú kevésbé olvasott, szűkebb érdekélődési körű emberkék.
2015. ápr. 19. 17:06
14/24 anonim válasza:
Értjük mi Kedves! :)
Szóval, ha anyuci csak tréfélkozott és nálatok mindenki ennyire olvasott és intelligens a családban, akkor nyilván ezt is meg lehet beszélni vele!
Nem mellesleg (persze nem az én posztom ezt megítélni) pusztán az a tény, hogy neked is van csiklód és működnek a hormonjaid is, nem feltétlenül indokolja azt, hogy 14 évesen már "más használja"! :)
15/24 anonim válasza:
Amikor én 4 hónapja lefeküdtem a pasimmal, a 11 éves húga nyott ránk és beköpött az anyjának. Elég gáz volt.
15/L
16/24 ideg-beteg válasza:
költözz el és vissza se menj
17/24 anonim válasza:
15os az tenyleg gaz... mi lett utana?
18/24 anonim válasza:
Juj ezen most jót evettem :D
Ha viccnek szántad akkor sikerült megnevettetni ha meg komoly akkor beszélj anyuddal
Hát ez haláli :D
20/24 anonim válasza:
25 évesek is szexelnek időnként 14 évesekkel. Szerintem nem olyan gáz. Törvényileg nem tiltott, szóval felesleges rajta sírni. Mindenki emberből van és vágyik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!