26 éves szűz nőt, szégyenlős, magának való, távolságtartó hogyan hozzak össze valakivel, aki komoly, várna a szexel, intelligens és házasságpárti?
Gondoltam, hogy esetleg vallásos közösségekben talán vannak még ilyen pasik.
Hol, hogyan tudnám összehozni valakivel, akiben olyan társra találna, aki férjjelölt lehetne?
persze, hogy ad magára! akkor pontosítok: a modern divat nem annyira érdekli, klasszikusan, elegánsan és egyszerűen öltözik, sosem hivalkodó vagy feltűnő
barna, félhosszú hajú, szemüveges egyébként
Nem tudom, hogy mi a megoldás.
Viszont jó olvasni, hogy az ellenkező nemnél is van akivel egy csónakban evezek.
Én is 26 éves szűz vagyok csak férfi kiszerelésben.
Nehezen ismerkedek, mert nem bízok a nőkben.
Én is házasságpárti vagyok, talán kissé túlzottan konzervatív életfelfogással. Nálam az is probléma, hogy nem fogyasztok alkoholt és nem dohányzom.
Egész életemben ilyen nőről álmodtam. Én is magamnak való vagyok, otthonülő típus, de nagyon vágyom feleségre, családra. Viszont egy ilyen nőnek nagyon komoly igényei vannak: intelligencia, karrier stb...
Sajnos semmi esélyem...
26 éves vagyok és szűz. Nehezemre esik az ismerkedés egy korábbi csalódás miatt. Szégyenlős vagyok és emellett komolynak tartanak. Ami a szexet illeti én szerelemből szeretném elveszteni.
Nem is vagyunk olyan kevesen, mint ahogy én ezt gondoltam korábban. Viszont ha nem nyit mások felé akkor nehezen fog párt találni magának. Ez a dolog oda vissza működik.
Szia,
Én szívesen megismerném a leányzót! A leírtak alapján szimpatikus nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!