Egyébként nem lehet, hogy igazat mondanak és tényleg a gonosz nők nyomorították meg őket?
Lehet levágták a férfiasságukat ezért nem tudják elveszíteni a szüzességüket.
(Utolsó kettő hozzászóló ha már ilyen érzelmesek vagytok akkor össze is jöhetnétek!)
2015. ápr. 6. 23:01
12/24 anonim válasza:
Kedves utolsó, önben egy igazi bunkót köszönthetünk. Kívánom, hogy soha ne kelljen megismerned a magányt és nyugodtan élhess a saját kis önteltség és egoizmus alapú világodban.
2015. ápr. 6. 23:07
13/24 anonim válasza:
Előfordulhat ám az is, hogy igazat mondanak. Van amikor a lány csak hiteget, meg teljesen bolondot csinál a fiúból. Vagy hagyja hogy a fiú csináljon hülyét magából.
Amúgy a 9-esnek igaza van. A lányoknak sajnos tényleg nem jönnek be a romantikus fiúk.
2015. ápr. 6. 23:53
14/24 anonim válasza:
Amúgy tényleg bunkó vagyok és ismerem a magányt nagyon is jól! Egyetlen örök és hűséges társam az életben!
Attól még ez a magas fokú érzelmesség full homo.
Mindegy, mert a lányoknak bejövős.
Igazából a lányok a bunkókat nem bírják, ti meg nem meritek őket leszólítani.
2015. ápr. 7. 00:02
15/24 anonim válasza:
Nálam egyértelmű, hogy mi a helyzet. Azért vagyok szűz, mert csakis szűz lánnyal veszteném el a szüzességem egy nagyon hosszúra nyúló járás után. Viszont nagyon nehéz olyan lányt találni, aki még szűz. Ne már, hogy én tegyek arról, hogy nem tudják magukon tartani a bugyijukat. Utána mégis mit hisznek!? Hogy majd lesz gusztusom megcsókolni azokat az ajkakat, amikkel más farkát szopták? Az összehasonlításokból sem kérek, hogy milyenek voltak az előző partnerek, és mennyivel nagyobb volt a szerszámuk. Volt már több lánynál is esélyem (kb. csak meg kellett volna fektetnem őket), akivel elveszíthettem volna, de nekem nem kell használt lány.
2015. ápr. 7. 18:14
16/24 anonim válasza:
15: Te beteg vagy. :D
2015. ápr. 7. 18:17
17/24 A kérdező kommentje:
#15- és mi lesz, ha te szakítasz egy lánnyal, akinek te vetted el a szüzességét? Onnantól szakadt használt cafat lesz, vagy mi?
2015. ápr. 7. 20:46
18/24 anonim válasza:
# 15 Vagy te leszel a használt cafat, ha hosszú járás és szex (már ha eljuttok odáig) után kidob téged a lány. (Mert pl. rájön, hogy egy felfuvalkodott p*cs vagy, kicsi a farkad, ráadásul az ágyban is bénázol:))
2015. ápr. 13. 00:04
19/24 anonim válasza:
Nem tehetnek sem arról, hogy csúnyának születtek, sem arról, hogy a nők felszínesek. Mást nem okolhatnak, csak a nőket.
2015. máj. 10. 17:57
20/24 anonim válasza:
19: A sírás meg mások hibáztatása vitte előre az emberiséget....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!