A tapasztalatlan, szűz pasik miért okolják a nőket?
Akik elmúltak 18 évesek, és még sosem volt barátnőjük, miért mondják azt, hogy azok a gonosz nők nyomorították meg őket?
De tényleg miért? Abba bele sem gondolnak, hogy talán ők sem tökéletesek?
Nem okolok senkit. sőt örülök annak, hogy nem vagyok olyan, aki fűvel fával lefekszik. Megválogatom, hogy kivel járjak.
21/f
Tudom, hogy nem vagyok tökéletes, de ha a drága hölgyek nem aláztak volna több alkalommal porig, nem jutottam volna el idáig.
25F
"Na nehogymá 1 nö alázon meg beneteket! 1 Férfi az mindig Férfi, álljatok már a sarkatokra!"
Köszönöm szépen. Remekül demonstráltad a mai empátia nélküli nő prototípusát.
Bocs én egy érzelmesebb, romantikusabb férfi vagyok, nem a tipikus melldöngető bunkó gorilla akire nedvesedik a bugyi. Nekem vannak érzelmeim, tudom mi a magány, tudom mi szomorúnak lenni, és igenis fáj, amikor emberszámba sem vesznek azért, mert történetesen nem vagyok álmai hercege. Egy férfi nem attól lesz férfi, mert egy kőszikla. Sajnos a mai nőknek, agresszív, öntelt, érzelmek nélküli bunkókra van szükségük, mint ahogy a mllékelt ábra is mutatja, ilyen sajnos azonban nem tudok lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!