Hogy lehet, hogy valaki már 14-15évesen szexel-pettingel, viszont valaki 20+ évesen is szűz/tapasztalatlan?
Figyelt kérdés
Komolyan nem értem?! Srácok,ez hogy van? Mindkét oldalt meghallgatnám.15éves vagyok.Túl vagyok 1-2dolgon a lányokkal kapcsolatban,bár még szűz vagyok. Srácok! Hogy bírjátok idáig?2014. nov. 3. 21:02
1/8 anonim válasza:
időben nincs sok különbség csak pár év mégis a ti korosztályotok 13-15 elvan bazszva....
3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is el van baszva amugy...nemtudom milyen volt elotte,de annyira idegesit mar a sok felszines ember.marpedig a korosztalyomba minden fiu/lany felszines.:d
2014. nov. 3. 21:07
4/8 anonim válasza:
hát igen 10 -15 évvel ezelőt középiskolába még az is ritka volt ha valakinek van barátnője és a legtöbben 18 éves korukig nem is szexeltek manapság meg már 12-13 évesen is összefekszenek az első emberrel aki kicsit is kedvesebb velük :))
5/8 anonim válasza:
"Hogy bírjátok idáig?" kénytelen vagyok "kibírni". nagyon hiányzik egy komoly kapcsolat. egy olyan lány akivel szerelmesek vagyunk egymásba, és rengetegszer szeretkezünk. de ha nincs lehetőség, akkor nincs ...
7/8 anonim válasza:
Ez tehát nem választás kérdése, hogy valaki kibírja-e, vagy nem.
8/8 A kérdező kommentje:
Miert ne lenne? Mindenkinek van lehetosege ismerkedni.:c
2014. nov. 5. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!