17évesen tényleg annyira gáz/ szokatlan hogy szűz vagyok?! 16L
Figyelt kérdés
2015. ápr. 4. 02:48
12/20 anonim válasza:
Milyen ajándékot kérsz a szülinapodra? *_*
13/20 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Régen egyébként sokkal gyakoribb volt, hogy ilyen fiatalon veszítették el a lányok a szüzességüket. Ma már nem annyira megszokott ez, nem is értem, miért lenne ez szokatlan, hogy még szűz vagy. Ismerőseim is mind 17-19 évesek voltak legalább, mikor elvesztették.
15/20 anonim válasza:
Szerintem nem fura :)
Majd az igazival :D
16/l
16/20 anonim válasza:
Szerintem fura hogy valaki egyszerre 17 éves és 16.
Ez ilyen tudományos. Egy helyen, de több időben.
17/20 anonim válasza:
Elég gáz, hiszen már 12-13 éves korodban már ivarérett voltál
18/20 anonim válasza:
Dehogy is gáz!!! Ki találta ki ezt neked? :D
És boldog születésnapot!
19/20 anonim válasza:
szerintem nemgáz. szokatlannak viszont csak akkor szokatlan ha a külsőd alapján utánnadnéznek a srácok. én 16vagyok fiu. ènis szűzvagyok. agyis nem voltam lánnyal. persze meglepődnek a lànyok mikor kérdezik hogy hogy lehetek az . teis aztmondhatod hogy még nem volt aki megérdemeljen ;)
20/20 anonim válasza:
Szerintem sem gáz, te se érezd annak :) Szokatlannak, lehet szokatlan, az én környezetemben is alig tudok mondani olyan 16-17 évest aki még szűz lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!