Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Azért nem jött össze mert még...

Azért nem jött össze mert még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
2 honapja találkozgatok egy nálam 5 évvel idösebb sráccal.(19vagyok) Nagyon jól megvagyunk, volt hogy már el is jutottunk addig hogy szex lesz, de lelankadt neki. (tegnap elött) Nem tudom hogy én csinálhattam valamit rosszul vagy nem tetszhettem neki, de rosszul érzem magam az ügy miatt. Utána nagyon aranyos volt meg ölelgetett nem hiszem hogy undorodna tölem vagy bármi, csak nem értem hogy mi történhetett? Lehetséges hogy tart attol hogy ö lenne nekem az elsö és hogy hogy teljesit? Valakivel volt már hasonlo? A másik hogy ma is talizunk de mostmár tartok attol hogy ha eljutunk odáig megint mi fog történni..:(
2015. ápr. 3. 10:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele. Bár, ha jól veszem ki, akkor nem jártok.
2015. ápr. 3. 10:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Sztem jobb egy lánynál, ha kapcsolatban veszti el. Méga az is lehet, hogy ő is szűz.:D Amúgy nem kéne, hogy egy 24 éves srácnak ne álljon fel egy szűz lányra.. vele lehet a probléma, vagy az is lehet, hogy nem jöttél be neki meztelenül. Bocsi.:(
2015. ápr. 3. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!