Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én még szűz vagyok hátsó...

Én még szűz vagyok hátsó tájékon. Akik már nem: Milyen érzés? Nem fáj?

Figyelt kérdés
Csak mert a barátom mellékesen felhozta, hogy van egy ismerőse, aki a barátnőjével... Gondoltam mert ő is szeretné velem, de nem akarok vakon belemenni.

2015. ápr. 3. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:

A lényeg igazából az, hogy téged vonz a dolog, vagy taszít vagy közömbös?

Mert kellő odafigyeléssel lehet élvezetes is, míg ha csak bumm beteszi akkor nagyon fájdalmas...

2015. ápr. 3. 12:59
 2/9 anonim ***** válasza:

én szeretem, de te ne azért csináld, mert más szereti

nem fáj, ha jól csinálja az illető

2015. ápr. 3. 14:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Vannak emberek, akik szeretik, de én sajnos nem tartozom közéjük. Szerintem legyetek óvatosak, használjatok síkosítót, és próbáljátok ki, ha kíváncsiak vagytok!

Nekem minden intézkedés ellenére nagyon fájt (de a partnerem méretei is nagyok), szóval hiába volt óvatos, nem tudtam benne örömömet lelni.

2015. ápr. 3. 16:45
 4/9 Joe.38 ***** válasza:
Minden kezdet nehéz. De gyakorlat teszi a mestert.
2015. ápr. 4. 09:49
 5/9 anonim válasza:
Ha nem lazulsz el, és a párod leszar akkor k*rvára tud fájni, és még meg is sértheti a nyílásod... De jobb esetben valóban hozzászoksz, és kellő figyelem és síkosítás mellet el is mész majd :)
2015. ápr. 4. 23:21
 6/9 anonim válasza:
egy élmény
2015. ápr. 5. 20:15
 7/9 lncruse válasza:

Ennyi hülyét egy helyen :D már mint a kérdezők többsége!!

Próbáld ki és meglátod Ha tetszik akkor folytatjátok ha nem nem már az elején kiderül csak lazának kell lenni mert ha feszült vagy akkor szét basz az ideg meg a benned lévő Fazsarzenál :D

2015. ápr. 18. 16:05
 8/9 Antihater ***** válasza:

Sikosító, sok maszírozás ujjakkal és ha vastag a barátod, akkor előtte vékonyabb dildókkal, vagy ilyesmivel tágítani, gyakorolni, amíg könnyedén be nem fér a farka.

Ha hirtelen, bemelegítés nélkül bevágja tövig, akkor kegyetlenül fog fájni, mert megrántja az el nem lazult izomgyűrűket. Mintha begörcsölne mondjuk a vádlid, csak szarabb.

Bármi kérdésed van, fordulj hozzám privátban, nagy tapasztalatom van a témában.

24/f

2015. ápr. 18. 17:15
 9/9 anonim válasza:
Elsőnek meg lehet próbálni azzal, hogy a srác csak nyalogatja, majd ujjal simogatja, aztán megujjaz hátulról. Utána bekrémezve beteheti, ha kellően felizgult a lány.
2015. szept. 16. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!