Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen érzés szexelni?

Milyen érzés szexelni?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok,párommal már 2 éve együtt vagynk!:) Szeretnénk szexelni,de én félek! Milyen érzés? Hogy kell? Nem leszek terhes? És ha pont akkor jön meg? Minden olyan rémisztő? Fáj amikor az ő nemi szerve belemegy az enyémbe? :)

2014. jún. 17. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Hogy fáj-e az azon is múlik, hogy a fiú elég figyelmes, türelmes-e, és a puncid eléggé nedves-e.
2014. jún. 17. 13:10
 2/7 anonim ***** válasza:
17%
Ha velem csinálod élvezni fogod!
2014. jún. 17. 13:11
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Első vagyok. Ha használtok óvszert, ami ne szakad ki, akkor nem leszel terhes, de óvszer nélkül egy pillanatra se engedd a puncidba dugni a péniszét!!!
2014. jún. 17. 13:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Használj síkosítót.
2014. jún. 17. 13:12
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Párod és a te érdekedben kérlek EZT AZONNAL HAGYD ABBA! Ha így rástresszelsz mint egy integrálszámításos témazáró dolgozatra, akkor kb annyi örömöd lesz benne mint amit egy integrálszámításos témazáró dolgozatban lel az ember. Ha két évi hajlandó volt várni rád, akkor igazán megérdemlitek a szexet :) Ne parázz, hiszen te is tudod, hogy 14 év felett minden embernek a szex körül forog az élete ez a mozgatórugója az embernek...szerinted akkor egy fájdalmas és rossz dologról beszélünk? (Jó persze bizonyos esetekben előfordulhat, hogy fáj a szex, de gondolom nem egy tanyasi tenyész-csődör bikával akarod megdugatni magad a csűr mögött) Szexelni a legjobb dolog a világon! Azt meg, hogy hogy kell, ösztönösen jönni fog magától, ne félj , menni fog minden magától :) Olyankorra időzítsd amikor tudod, hogy nem jön meg, ennyi :P Mielőtt beléd hatolna a barátod, szólj neki, hogy óvatosan és gyengéden csinálja eőször...ígérem életetek egyik legnagyszerűbb élménye lesz...és innentől csak jobb lesz minden alkalommal :) Remélem segítettem
2014. jún. 17. 13:17
 6/7 anonim ***** válasza:
34%
he ? szexkörül forog ? érdekes akkor én nem vagyok ember :D 22 éves vagyok voltam már lánnyal igaz többször is de kevésbé élvezem a szexet mint például a motororozást , vagy a bázis ugrást :)
2014. jún. 17. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:
bár szerelmes nem voltam , lehet akkor élvezetesebb lenne , beszélj kérlek arrol milyen érzés akkor szexelni valakivel ha full belé vagy esve mert azt látod még nem tapasztaltam :)
2014. jún. 17. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!