Milyen ha szüz lanyal vagy egyut lenni?
Figyelt kérdés
Holnap a baratnommel lefekszek es nem tudom milyen egy szuz2015. márc. 30. 17:33
1/12 anonim válasza:
Olyan, mint más... Viszont fájhat neki, és lehet pár csepp vér. Ennyi.
2/12 anonim válasza:
A világ legjobb dolga lehet. Képzeld el: előtted senki sem ért hozzá, nem mocskolták be más férfiak, nincs összehasonlítási alapja, nem fog az exeihez hasonlítgatni.
3/12 anonim válasza:
Olyan, mint neked a nyelvtan...bonyolult, nehezen megy, de bele lehet jonni
4/12 anonim válasza:
Na, már megint itt ez a szűzmániás gyerek :D
5/12 anonim válasza:
Tipikus...A fa*kad már feláll,de írni és gondolkodni még nem tudsz. Csak nehogy felcsináld,mert az ilyennek kár szaporodni.
6/12 anonim válasza:
v é d e k e z z e t e k ! ! !
gumival
7/12 anonim válasza:
2-es, Menj mar megint ezzel a baromsaggal... "bemocskolni"... Ostoba bagy
8/12 anonim válasza:
Sajnálom szegény lányt :( Ha annyira vagy értelmes, mint amennyire helyesírni tudsz, szegény nagyon meg fogja bánni, hogy veled fekszik le először.
9/12 anonim válasza:
Kedves 2. hozzászóló! Volna kedved levélben beszélgetni? Kíváncsi vagyok, miért látod ilyen szélsőségesen a dolgokat és kérdeznék tőled egy s mást...
10/12 anonim válasza:
9: Ha gondolod, akkor írj rám. Bár szerintem cseppet sem gondolkodom szélsőségesen, csak racionálisan, hiszen én is szűz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!