Megmondaná valaki, hogy 20 éves nőként szűznek lenni pozitív, vagy negatív előjel egy esetleges kapcsolatban?!
Ez függ a férfitól is és attól,hogy mire kellesz neki.
Nálam pozitív lenne.
Alapvetően semleges töltésű a szüzesség megléte.
De vannak IQ többletben és IQ hiányban szenvedő egyedek. Attól függ melyiket fogod ki, úgy viszonyul majd a töltésük hozzád.
Ha a párod szeret, szerelemből van veled együtt, és nem csak ágypartnernek kellesz neki, éés te is szereted, akkor ezzel nem kell foglalkoznod. Én 20 évesen vesztettem el a szüzességem, és nem volt baj a páromnak egyáltalán, mert szeretjük és tiszteljük egymást.
A kerdesedre a válasz, egyáltalán nem negatív dolog, a 20 év még fiatal kor, szerintem a legtöbb valamire való nő vár addig, míg nagyon, korú nem lesz, esetleg még tovább is. Teljesen normális, értékelni való dolog.
Egyáltalán nem negatív dolog! Ha rendes emberrel akadsz össze, értékelni is fogja. De ne add oda magad egy egyéjszakás akárkinek. Bánnád nagyon utána!
Nekem hatalmas pozitív dolog lenne! :)
Szóval: +
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!