Megmondaná valaki, hogy 20 éves nőként szűznek lenni pozitív, vagy negatív előjel egy esetleges kapcsolatban?!

Nem kérek több "...utánam már nem leszel szűz..." privátot, köszönöm. -.-'
Továbbá köszi azoknak, akik tudtak értelmes választ adni! :)

Szerintem pozitívum. Én legalábbis többre tartom az olyan lányokat, akik várnak vele a megfelelő alkalomra, nem pedig a mai "divatnak" megfelelve bújnak ágyba minden jött-menttel.
24F
Hogy pozitív-e?? Hülye, aki szerint ez nem az!!!
25
Értékesebb nekem egy olyan lány, akihez még nem ért senki fia. Meg nem járt benne a fél város.
Büszke lennék erre a helyedben! Szerencsés lesz az, aki az első lesz neked. :)

Nem az számít hogy szűz vagy! Egy nőnél az számít hogy van-e agya! Hogy milyen a hozzáállása!
Voltam én már 15 éves szűzzel akivel az első perctől kezdve frenetikus volt a kapcsolat is meg a szex is, meg voltam ostoba idi...ta 20 éves szűz(amúgy bomba jó) csajjal is, aki semmihez sem értett az életben, még dugni is katasztrófa volt!

Alapvetően semleges szerintem. Én 28 éves koromig voltam szűz. És nem mondanám, hogy ez a tény annyira kihatott a kapcsolataimra (voltak előtte is kapcsolataim, rövidebbek).
Nem kell ráparázni erre a témára. Én is ráparáztam, és tök fölöslegesen. Mondjuk hosszú távú párkapcsolatot azóta se tudtam kialakítani, de legalább már ezen is túl vagyok.
Bocsi az offért.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!