Ti ismerkednétek ilyen férfival?
Az a helyzet, hogy kifogástalan a modora, jól öltözködik, rendszeresen edz, és emellett még helyes is. Mondanám, hogy a tökéletes férfi, de van vele egy bibi.
Iszonyat perverz. Imád beszélni a szexről. Az előző barátnőivel volt, hogy hónapokon keresztül nem csinálták, mert szüzek voltak, szóval biztos nem megy "arra" megy.
Csak azt nem értem, hogy miért ilyen, hogy egyszer romantikus, és rájön az öt perc, és átvált perverzzé, és egy órán keresztül hajtja a testiség témát.
Ikszdé.
Fizikai világban élünk, a testiség mindenképpen téma. Én mondjuk nem akarok egy másik férfival egy órán keresztül a szexről beszélni :D
Ja, hogy még a szakmája is ez. Lol. Mérnökökkel se kezdj, azok is szoktak a munkájukról dumálni...
Persze, hogy ismerkednék, szeretem ha az embereknek van érdeklődési köre, még ha az a testiség is. Na meg egy szexuálpszichológus szerintem normálisan megtudja fogalmazni a vágyait és érdekes (nem pedig amolyan megb-sznám marcsit típusú) beszélgetésekbe lehetne vele elegyedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!