Baj hogy undorítónak találom a szexet? 16/L
Hát ha jól nézel ki elég nagy baj :D (bocs muszály volt)
Amúgy majd idővel biztosan megváltozik a véleményed. Ha majd lesz egy barátod akit nagyon szeretsz, akor majd rájössz h jobb mint bármi. Addig meg ne feszengj a gondolaton, erőltetni meg véletlenül se erőltesd.
Én is férfival a szexet csak úgy féléve, ha kívánom, előtte elvoltam magammal... Mindenki máskor érik... Nem kell aggódni, eljön az idő...
24L
én 16/L vagyok és méég szűz... !
kisebb koromban én is undorítónak találtam az ilyen dolgokat... de már nem! érettebb lettem.
Majd neked is fog ez változni ha megtapasztalsz egykét dolgot;)
Ne aggódj! Én is így voltam régebben! Most 25 vagyok és 23 éves koromig nem is nagyon volt szexuális kapcsolatom. Nem mertem és nem is akartam szexelni. Még a gondolatától is irtóztam. Pedig bulizós, meg társasági lény voltam mindig. Rengeteg pasim volt, de mindegyikkel 1-2 hónap után szakítottam. 2 éve ismertem meg a mostani páromat és vele aztán alakult szépen minden. :)
Úgyhogy nyugi, ez normális 16 évesen. Későn érő típus vagy. Ezen nincs mit szégyellni. Majd eljön mindennek az ideje, ne parázz. :)
Még jó hogy nem 13 évesen szexelsz agyba főbe gyerek fejjel. Mert szerintem ez a nem normális dolog.
Üdv: N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!