Szasztok! Az a helyzet hogy csak ha rágom a körmöm tudok elélvezni. Viszont a barátom ezt undorítónak tartja. :S mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 16:05
1/7 anonim válasza:
Az hogy FAKE. Keress hobbit, nyomoronc.
2/7 anonim válasza:
? ezt nem értem... ha rágod a körmöd, akkor elmész? vagy ha dug téged csak úgy mész el, h ha közbe rágod a körmöd? nem gondolod h kicsit kamu ez a kérdés? :D
3/7 anonim válasza:
hátulról rakjon amikor készülsz elmenni, és akkor nem látja, hogy rágod a körmöd.:Ddetényleg
4/7 anonim válasza:
Lol,ez most komoly? Ilyet se hallottam még? De mi köze van az orgazmusodhoz nem értem....
5/7 anonim válasza:
és ha túl rövid a körmöd nem is tudsz elmenni? XD
elég fék jellegű, szasztokot nem szoktak lányok köszönni.
szerintem olvass képregényeket, az a nekedvaló XD
6/7 anonim válasza:
Próbáld meg.
Ne rágj körmöt.
Egy idő után le szoksz róla.
Amúgy nincs ott a körmödnél semmi sem, ami ingerelni tudná a csiklódat. A barátodra koncentrálj és élvezd, amit csinál vele(körömrágás nélkül).
Remélem segíthettem.
14/F
7/7 anonim válasza:
Azt a rohadt XD XD!! Ilyet se hallottam még jót röhögtünk a haverjaimmal köszi :D XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!