Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mikor mondjam el neki, hogy...

Mikor mondjam el neki, hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Barátommal egy hónapja jöttünk össze, és nem tudom, hogy és mikor tálaljam neki ezt a dolgot... ő már nem szűz, nem tudom, mit fog reagálni mert én még teljesen (értsétek szó szerint) tapasztalatlan vagyok.

valaki valami ötlet? :D

17/L

2015. márc. 19. 08:04
 1/9 anonim ***** válasza:
ma
2015. márc. 19. 08:04
 2/9 anonim ***** válasza:
2015. márc. 19. 08:05
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

nekem nincs öteltem. azt tapasztaltam magamon hogy több sulis, jó lelkű, 85kilós csajnak se kell szűz pasi. annak ellenére ha nagyon is jol kijönnek egymással.

általában ha van elérhető nem szűz aki a kiszemelted fűzi ak szinte midnig őt választják. ha már jártok ak mázlid van és szerintem összejöhet

2015. márc. 19. 08:09
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Mikor legközelebb találkoztok, vagy éppen hevesen csókolóztok, és érzed, hogy menne tovább is. "Tudod mi a közös bennem és az olívaolajban? Mind a ketten extra szüzek vagyunk!".
2015. márc. 19. 08:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen csak elmondtam az elején a barátomnak, hogy ő az első nekem mindenben, még nem is csókolóztam, úgyhogy bocsi, ha elsőre béna leszek. Ennyi :)
2015. márc. 19. 08:46
 6/9 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Mond el neki nyugodtan barmikor.
2015. márc. 19. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:
mikor összeházasodtok!
2015. márc. 19. 16:00
 8/9 A kérdező kommentje:

#1 nem találkozunk minden nap :D

#2 köszi, nagy segítség vagy ;)

#3 én soha nem ez alapján választanék... Azért vagyok vele, mert szeretem :)

#4 haha :D. Igazából amilyen poéngyáros a barátom, még talán ez is belefér ;D

#5 én nem akartam ezzel indítani, nehogy elvegyem a kedvét :D

#6 csak tartok tőle, hogy esetleg kidob emiatt... úgy értem, őt nem ilyennek ismertem, de az előző kapcsolatomnak ezért lett vége, és félek egy kicsit...

#7 érzem az iróniát :D. Én se bírnék addig várni, emberből vagyok xD

#

2015. márc. 19. 20:05
 9/9 anonim válasza:
Megmondod neki hogy meg szuz vagy es o tudni fogja a dolgat ne felj csak engedd el magad
2015. márc. 20. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!