21 éves vagyok és szűz. Ha barátnőt szeretnék, akkor a kiszemeltnek semmiképp se mondjam el, hogy szűz vagyok?
Nem hiszem, hogy ezzel kéne kezdened az ismerkedést... :D
Mire odajutsz, addigra meg remélhetőleg mindegy már ez.
Csak akkor mondd el ha a téma úgy adja. Ha rákérdez az előző kapcsolataidra csak is őszintén mondd el hogy nem volt még barátnőd, és ha a szüzesség téma is konkrétan szóba kerül akkor mondd el hogy még az vagy. Nem kell szégyellned csak ne magadtól mondd el, mert ezzel igaz nem fog cikinek tartani, de érezheti azt hogy csak azért próbálkozol hogy elveszítsd és kalap kabát. 21 évesen én is jártam így hogy elmondtam hogy még nem voltam nővel, sajnos túl hamar és bár nem cikizett ki e ő megmondta hogy akkor tuti csak azért akarom mert nekem nő kell minden áron, és így le is koptatott. 23 évesen ismertem meg egy kedves nőt igaz 3 évvel idősebb mint én és akkor csak akkor mondtam el a dolgot amikor már odáig jutottunk hogy megkérdezte a témát, furcsának találta de nem lett belőle bajom, okai elmondtam mert kérdezte és voltak is rá okaim, így meg teljesen megértette a dolgot és semmi hátrányom nem lett belőle.
Amikor meg már odajutottunk hogy megtörtént a dolog teljesen lazán kezelte a helyzetet, direkt lassan csinálta, és tanítgatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!