Mitől függ, hogy egy szűz fiú mennyire teljesít jól?
Figyelt kérdés
Gondolom nem szabad mindent az ösztönökre bízni. Mik azok a dolgok amikre oda kell figyelni? Bármiféle előkészületet tenni?2015. febr. 2. 18:07
1/3 anonim válasza:
Ne ess kétségbe ha az izgalom miatt nem áll fel a lőcsöd, röhögjetek rajta egy jót, és amit megmerevedik vágd be neki tövig jó keményen. A f a szod egy fegyver, ne kegyelmezz.
2/3 anonim válasza:
Teljesítmény = egységnyi idő alatt végzett munka. Ergo az utóbbi két változó (idő és munka) függvénye.
3/3 anonim válasza:
Figyelmesség, intelligencia, elméleti tudás.
Nekem az első is nagyon jól sikerült, pedig egy jóval tapasztaltabb és idősebb nővel voltam, mégis elégedett volt.
De pl. 6x kiolvastam a Káma-Szutrát addigra, nem stresszeltem, próbáltam figyelmes lenni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!