Van itt olyan, aki szűz, de nem az elvei miatt az, hanem csak szimplán nem tud szexhez jutni?
20 vagyok. Nem jött eddig össze mert fiú elit suliba jártam, ahol olyan szinten azt verték belénk hogy mi vagyunk az elitek, hogy jó beképzelt lettem és csak olyan lányok felé közeledtem akik elérhetetlennek bizonyodtak, amikor meg lett volna alkalmam ittas "aligismerem" lánnyal elveszíteni bulik után ahhoz meg nem volt kedvem. Se olyan lányokhoz akik nem ütötték meg a mércét.
Azóta próbálok normálisabban gondolkodni, de igazat megvallva nem nagyon foglalkoztat már görcsösen ez a jajjj hagy dugjak már feeling, tehát inkább az edzésre, haverokra, hobbimra koncentrálok a suli mellett.
"amikor meg lett volna alkalmam ittas "aligismerem" lánnyal elveszíteni bulik után ahhoz meg nem volt kedvem"
Nekem miért nincsenek ilyenek? :DD
22 éves fiú vagyok, és részben az elveim miatt vagyok még szűz, másrészt viszont amiatt, melyet megemlítettél a kérdésedben, kérdező.
Szerintem az egyedibb, és dicséretre méltóbb, ha valaki az eszméi miatt marad az. Nem magamat szándékozom ezzel magasztalni, hanem általánosságban így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!