Egy lányról meg lehet állapítani kívülről, hogy szűz?
Figyelt kérdés
Pár hete járok egy kis 17 éves lánnyal, de még nem árulta el, hogy volt-e már komoly szexuális együttléte. 19F2015. márc. 17. 08:29
1/7 anonim válasza:
Belülről már nehéz lenne ezt bizonyítani...
2/7 kovpet válasza:
Persze, csak jó helyen kell nézni :)
Amúgy nyilván nem, de mit számít ez?
3/7 A kérdező kommentje:
Értem. Néhány ismerősöm akkora jelentőséget tulajdonított ennek, hogy szűz-e vagy sem...Tehát akkor valójában semmi jelentősége nincs.
2015. márc. 17. 08:37
4/7 anonim válasza:
Nem lehet kívülről megállapítani. Lány vagyok, van olyan barátnőm, aki még szűz és sosem volt még barátja sem, pedig kihívóan öltözködik, hangos és nagy a szája, én pedig például már nem vagyok az, pedig inkább rólam mondanák, hogy biztos az vagyok, mert csendesebben viselkedem, nem vagyok olyan csinos stb.
Egyébként meg semmi jelentősége nincs az égvilágon.
5/7 anonim válasza:
A nézésébôl meg a járásából
meg a csipőjének a ringásából,
Száz aranyért meg adnáá, száz aranyért el mondá'
6/7 anonim válasza:
szerintem az ismerősöknek ehhez pont semmi köze nincs...
7/7 anonim válasza:
A komoly 19 éves fiucska egy kis 17 éves csajjal!
Gratula! Kivülröl!?
Nem tök mindegy? Ha ez a fontos ugy sem a szerelme kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!