Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a véleményetek egy 30 éves...

Mi a véleményetek egy 30 éves szűz nőről?

Figyelt kérdés
2015. márc. 15. 20:04
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:
most írtam ki először ilyen kérdést ide
2015. márc. 16. 10:00
 52/60 anonim ***** válasza:
Ha változtatni akarsz a helyzeteden, akkor kezdj el leadni az elvárásaidból, mert valószínűleg ez a fő probléma. Az, hogy a szüleidnél élsz nem olyan nagy dolog, más is van így. 28 éves vagy, nem tilthatják meg neked a randizást. Meg kell érteniük a szüleidnek, hogy már felnőttnek számítasz.
2015. márc. 16. 11:33
 53/60 anonim ***** válasza:

Kérdező.

Ezt te írtad: ,,furák itt az emberek mert egyszer már feltettem ezt a kérdést és teljesen ellentétes válaszok jöttek''

Akkor most mi van?

2015. márc. 16. 13:05
 54/60 anonim ***** válasza:
38%

"Én szívesen megismerkednék veled.Számomra a csodát és a tisztaságot jelenti."

A beteg állatja...

2015. márc. 16. 18:58
 55/60 Scav ***** válasza:
16%
A #22, #27, #28 hozzászólás a 3. oldalon elmond mindent. Mégis le vannak pontozva majdnem 0%-ra. Köztük én is. Miközben átlag 82% a "teljesítményem". Mert akik lepontozták, nem AKARJÁK tudomásul venni a valóságot. 30 évesen szűznek lenni gáz. Nem azért gáz, mert szűz valaki, hanem az út miatt, ami odáig vezetett. Szülői befolyás? Túl sok volt. Régi lelki trauma? Akkor amiatt. A legtöbb "átlagos" ember (akár fiú, akár lány) nem a szüzességét akarja elveszteni fiatalon, inkább csak részesülni akar az igazi szerelemben, ami kitejesedik a szexben. Bocsánat, szeretkezésben. Még ha tini fejjel nem is őszinte. De később az lehet. De nem 100%. De hajtanak a hormonok. Nem csak a férfit, a nőt is. Ahol ez nem elég erős hajtóerő, ott valami hiba van. És ne haragudjatok meg, de 30 évesen olyan párom van, akit imádok, a szex fantasztikus. De egy velem egykorú, akinek meg kell ezt még tanítani, az lehet nem katasztrófa, de minimum fura nekem. Eddig nem érdekelte annyira, hogy a szabályokat áthágja, na akkor ezután már akkora befolyás érte az elméjét, hogy gyakorlatilag "prűd" lesz. Ne legyen igazam, meg pontozzatok le, de a 32 év tapasztalata alapján (és egy leendő kislány apukájaként) szerintem a 30 éves szűz akár férfi akár nő, nem normális. De a Google a barátotok, keress rá arra, hogy Japánban már az aszexualitás miatt pánikolnak. Szép új világ :) Annyira könnyebb kiverni a videóra, hogy már a férfiak undorodnak a női testnedvektől élőben. Inkább magához nyúl egy netes oldalt nézve, mert ott nincs direkt kapcsolat :D
2015. márc. 17. 00:21
 56/60 A kérdező kommentje:
mindenkinek máshogy alakul az élete , nem vagyok deffektes vagy ilyesmi értelmes vagyok életembe egyszer voltam szerelmes de azt elszalasz
2015. márc. 17. 12:15
 57/60 A kérdező kommentje:
elszalasztottam
2015. márc. 17. 12:15
 58/60 anonim ***** válasza:
0%

55-ös igazat mond. Abban nem értek egyet, hogy ez az állapot, hogy szűz vagy ne lenne normális, mert szerintem az, itt ami nem normális az a szülői befolyás, ahogy még szinte ők parancsolnak neked.

Gyermekvállalás szempontjából viszont fontos lenne találnod valakit akibe szerelmes vagy és odaadod magad, mert kifutsz az időből. Itt csak ez az egy probléma lehet. Nem az hogy gáz, hanem, hogy biológiailag nem tudsz majd gyereket szülni.

2015. márc. 17. 18:45
 59/60 anonim ***** válasza:
100%

Ennek az állapotnak sok oka lehet, az alapvető személyiség és az esetleges negatív irányú szülői befolyás mellett, és sokan azt nem veszik figyelembe, hogy ez nem csak egy emberen múlik. Ez ennél sokkal összetettebb dolog, sokban múlik a szerencsén is. Akik megtalálták a párjukat, azok örüljenek ennek. Vannak, akik nem mernek odamenni valakihez, mint például én is, meg igazából nincs is lehetőség erre. Vannak olyanok, akiket meg visszautasítanak, nem kölcsönös az érzelem. Vannak olyanok, akik egyszerűen maguknak valók egy kapcsolathoz, lehet, hogy én is ebbe a kategóriába tartozok, ezt nem tudom pontosan, mivel ugye, nem volt senkim. Sokfajta ember, sokfajta személyiség és sors van, és nagy hiba lenne mindenkinek csak a saját sorsából kiindulva mások helyzetét és életét megítélni. Bármennyire is fáj nekem is ez az egész, egy embernek az igazi értékét nem az határozza meg, hogy volt-e már szexuális kapcsolata, és hogy hány partnerrel volt.

Csak sajnos ugye, azok a "fránya" hormonok ott vannak. Más lehetőség híján már régen megtehettem volna, hogy elmegyek egy fizetőshöz, de még őket sem merem felhívni, meg velük kapcsolatban más gondok is vannak. De lehet, hogy a kényszer valamikor rá fog vinni jobb híján, a helyzet egyelőre kiszámíthatatlan ezen a téren.

Sajnos még mindig úgy látom, hogy a férfiaktól várják azt el elsősorban, hogy kezdeményezzenek, hát én ilyen szempontból is "meg vagyok verve" a sors által. Akik rossz lapokat kaptak, azok így járnak, mint én vagy kérdező.

2015. márc. 17. 21:42
 60/60 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt, hogy válogatós vagy? Milyen férfiak jönnek be neked? Mik az elvárásaid egy Férfival szemben?
2015. márc. 19. 06:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!