Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a véleményetek egy 30 éves...

Mi a véleményetek egy 30 éves szűz nőről?

Figyelt kérdés
2015. márc. 15. 20:04
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
Privátba nem levelezel itt?
2015. márc. 15. 20:31
 22/60 Scav ***** válasza:
0%
Lelkileg defektesnek gondolnám, szülők felől nagyon befolyásoltnak. Így valószínűleg az ágyban is majd gátlásosnak gondolnám, nem egy perverz kis dögnek. Inkább nem foglalkoznék vele.
2015. márc. 15. 20:32
 23/60 A kérdező kommentje:
dolgozom és szerintem a mai világban nem fura hogy valaki szüleivel lakik
2015. márc. 15. 20:33
 24/60 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarlak megbántani, de nekem az írásod alapján még lélekben gyereknek tűnsz.

Jól érzem?

2015. márc. 15. 20:36
 25/60 anonim ***** válasza:
25-26 éves korig nem fura, szerintem. Utána viszont kimondottan káros. Bármennyire is jó a kapcsolata valakinek a szüleivel, nem egészséges együtt lakni, túl nagy hatással vannak ránk a szüleink. De te tudod, látom neked jó így.
2015. márc. 15. 20:37
 26/60 A kérdező kommentje:
gyerek? mi alapján gondolod? nem vagyok az
2015. márc. 15. 20:37
 27/60 anonim válasza:
15%
Én 23 éves szűz nőnek udvaroltam, nagy nehezen szexeltünk mindig, feleségül vettem. Azóta is maszturbálok vagy félrelépek, de Ő nagyon tisztességesnek tartja magát. Tedd túl magad a gátlásaidon, legyél kezdeményező egy hasonlóan visszahúzódó, de szimpatikus fiúval és erőszakold meg. Hidd el van szűz fiú a Te korosztályodban is, csak arra figyelj nehogy a fiúkat keresse.Ha a kedvébe jársz, mindig szeretni fog! Bátorság, felnőtt vagy !
2015. márc. 15. 20:38
 28/60 anonim ***** válasza:
0%
hát a szüleidnek szerintem ne haragudj meg de valami probléma lehet a fejükben ...egy 30 éves nőnek megtiltja az anyja hogy randizzon? na ez már szánalmas és ultra gáz...engem is fogtak a szüleim mindig nem voltam együtt szexuálisan 100 pasival egész életemben két emberrel feküdtem le az utóbbival 2 éve boldog kapcsolatban élek 18 éves voltam mikor elvesztettem a szüzességem ami szerintem se nem korai se nem késői hanem legjobb kor ehhez...egy egészséges ember fiatalon érdeklődik a szex iránt és a másik nem iránt is ha még barátod sem volt 30 évesen hogy állíthatod hogy minden rendben van? nekem már 17 évesen volt barátom pedig nekem is szigorúak voltak a szüleim de hozzá teszem ők épp elméjűek és tisztában voltak vele hogy benne vagyok a korban már és tudták hogy egészséges dolog az hogy érdekelnek a fiúk...21/L
2015. márc. 15. 20:40
 29/60 A kérdező kommentje:
nincs pénzem elköltözni é nem engednék meg
2015. márc. 15. 20:42
 30/60 anonim ***** válasza:
Melyik megyében élsz, elárulod?
2015. márc. 15. 20:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!