Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan férfiről/fiúról aki prostival veszítette el/rendszeresen jár hozzá?

Figyelt kérdés

Hogy viszonyultok hozzá? Mit gondoltok róla csak ennyi információ alapján? Mit tennétek ha párkapcsolatban vagytok és ezt elmondja?

Kérlek válaszaitokhoz kort és nemet is írjatok, köszi!

2015. márc. 15. 14:39
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Pontosan erről beszéltem, utolsó. Arról, hogy időnként megrogyasztja az embert a szerelem. Tudom, hogy fáj, egyszer én is belerokkantam minden szinten. De az ember az érzéseitől, az érzelmeitől ember. Az, hogy téged ennyire megrágott az élet, csak azt jelzi, hogy mélyérzésű férfi vagy, nem felületes bohóc. És hidd el, ezekért az érzésekért érdemes élni. Az életben minden egyensúlyra törekszik, az ember pedig egy félig telt pillepack a tó vizén. Minél mélyebbre kényszeríti az élet, megszabadulva annál gyorsabban emelkedik majd a felszínre, s a tehetetlenségi erő következtében még azon is túl. Kiemelkedik a felszínről! Sokkal boldogabb lesz, mint mások, akik egész életüket a vízfelszín biztonságos egyhangúságában töltik. Ennek a boldogságnak persze ára van. Ha múlik, a magasból megint lesüllyedsz a felszín alá.

A mostani haragod el fog múlni. Hét év. Ennyire taksálják, amíg az ember utolsó sejtje is megújul. Hét évbe kerül, mire az emlékek okozta fájdalom elmúlik. És nem fogod tudni meghazudtolni önmagad. Megint szerelmes leszel, s ha arra alkalmas partnert találsz, a magad temperamentumos módján leszel szerelmes. S ha nem vigyázol, megint kiköp az élet, miután alaposan megrágott. Tanulnod kell folyamatosan, hogy olyat adhass a nődnek, ami örök életére hozzád láncolja.

2015. ápr. 11. 09:48
 32/36 A kérdező kommentje:

30

Kérlek vedd 100% komolyan és szó szerint amit most írok, ha nem jön át hagyd, ha kicsit is úgy érzed hogy boldog akarsz lenni akkor fogad meg:

MINDEN a te hibád.

Te irányítod az életed(ha nem az is a te hibád), ha valami nem úgy sül el ahogy akarod, miért kened másra?

Sokat gondolkodtál a miérteken és valamit már sejtesz, de a levont végkövetkeztetéseid MIND hibásak. Ez azt jelenti hogy nem tanultad meg a leckét, ami azt jelenti hogy meg kell ismételned, ha újra és újra ezeket a következtetéseket vonod le, megrekedsz "Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen."

Tedd túl magad rajta, és szeress, magadat is és másokat is. Bocsás meg a nőknek, és magadnak.

2015. ápr. 11. 12:31
 33/36 anonim ***** válasza:

Eltertunk a kerdestol, kicsit visszahozom, vagy probalom.

Ilyen kockazatok mindig is lesznek, h vmelyik fel repul vmi miatt, nem hiszem, h az miatt lett volna, h tul erzelmes voltal, hanem siman megunhatta a kapcsolatot, vagy ezt igy konkretan emlitette?? Mert, ha igen, akkor sztem a csaj amugy se illett hozzad, akkor pedig nincs mit tenni, ő pont a bunko, csajozos enedre bukott, az is lehet, es nem egy nyalgepre, te is ha veszel egy ferrarit, es atalakul egy olyanna, ami neked nem jon be, akkor te se szivesen mennel vele, nem?

Vannak a sztem hulye csajok, akiknek nem kell erzekenyseg, meg nyalassag, legyel kemeny vele es, sot sztem minden csajnak mas kell, lwgalabbis nagyon sokban kulonbozhetnek sztem, ez miatt nem kell lemondani arrol az enedrol, csak olyan csajt kell keresni, akinek olyan pasi kell.

A prostizashoz pedig annyit, h en nagyreszben (sztem) ennek koszonhetem, h repultem, ezt a kerdest akar o is irhatta volna, mert korabban elkovettem egy hibat, de ha ez volt eletem legnagyobb hibaja, akkor en meg sztem ettol nem leszek sz** alak, de ugy nez ki a kerdezo szerint foleg egy aberralt idiota az ilyen, akinek nincs joga elni se, mert o nagy pszichologia mester. Remelem, h egyszer o is elkovet vmi hibat, ha meg nem kovetett, es remelem, h elete vegeig ez fogja nyomasztani, mert mindig lesznek olyanok, akik majd felemlegetik multbeli hibajat.

2015. ápr. 11. 15:57
 34/36 anonim ***** válasza:

Azért dobott mert a múltban prostiztál? Azért az nagyon sekélyes gondolkozásmódot rejt... Az ilyen mindig fel tud bosszantani. Eldobni egy jó kapcsolatot, egy múltbéli hiba miatt?

Az persze más, ha kapcsolat alatt ment félre a répa, de bizonyos esetekben megbocsájtható.

Én pontosan tudom miért repültem. Mikor összejöttünk, akkor könnyes szemekkel megkért, hogy ne kezeljem úgy mint egy kutyát, és legyek vele kedves, romantikus stb.. Mivel arra számított, hogy egy szemét pasi leszek vele, amit a határozott magányos farkas énemből leszűrt. Beleszerettem, és nem, nem voltam nyálgép, csak próbáltam normális lenni egy kapcsolatban, és azt adni neki amit megérdemel. Kiadtam neki a belső világomat, az érzéseimet. Bizony később rájöttem, hogy ezzel óriási hibát követtem el, mert kiengedtem a gyeplőt a kezem közül. Sebezhetővé váltam, és ezt sajnos ki is használta. Nagyon sok mindent eltűrtem neki, olyan hangnemet, megalázást, amit nem szabadott volna. Persze értem én, mindez azért volt, mert megváltoztam... és itt jön be az óriási paradoxon a nőkkel kapcsolatban. Próbálsz olyan lenni, amilyennek "illik". Egy szerethető, és szeretetre vágyó partneré. és erre pont ezzel taszítod el magadtól... mert hirtelen unalmassá válik, langyivá... Nincs izgalom, nincs az, hogy már küzdeni kell a férfiért. Rossz következtetéseket vontam volna le?

Lehet nem egy statisztikai tanulmány, és nem vonatkozik minden nőre, de a saját tapasztalataimból kiindulva a legtöbb és legnagyobb sikerem akkor volt a nőknél, amikor tökéletesen ellentétesen viselkedtem az elvárthoz képest. Határozott, pimasz, kissé egoista férfiként - aki komolyan meghúzza a határvonalat, mit szabad és mit nem.

Mellesleg ismétlem... rengeteg más jó dolog is van az életben, nem csak ez. Tiszta fejjel sokkal könnyebb volt egyenesbe rakni az életemet, rájöttem mennyire szeretem a szüleimet például. Arra is rájöttem, hogy a másik véglet, a "befőtt kapcsolat" mennyire értelmetlen. Olyanom is volt, most is lehetne nem is egy. Átlag, de értelmes jófej lánybarátok, akikkel bármi lehetne. Viszont nem tudnám lehozni a csillagokat értük. Akkor meg mi értelme az egésznek? Csakhogy kiéljem a férfi kefélési ösztönömet?

2015. ápr. 11. 16:24
 35/36 anonim ***** válasza:

Ja és a befőtt kapcsolathoz még annyit, hogy azokat a nőket szívből tudom gyűlölni, akik belemennek ilyenbe. Sajnos rettentő sok ilyen esettel találkoztam manapság, és úgy látszik ez általános.

Sok lány, néha az igazán jó nők is csak úgy megvannak egy kapcsolatban. Sokszor csak azért "tartják", mert épp kell valaki, egyedül lennének amúgy, mert "mindig kell valaki". Szegény srácok, főleg olyankor amikor nem tartoznak a jóképű egioista alfahímek közé, teljesen odavannak a lányért. Mindent eltűrnek nekik, ők pedig bármikor kidobhatják őket, mint egy szaros WC papírt. Egy barátom, aki szerintem a legjószívűbb ember a világon, pont így van már majdnem második éve. Ő "elvan" így, mert tényleg kegyeltenül jó nő a barátnője. A csaj viszont úgy kezeli mint egy kutyát, és csak azért van vele, mert épp ez tűnik legegyszerűbbnek számára. Holott mások előtt szégyelli, sőt mindig le is b...sza szegény srácot, hogyha társaságban közeledni meg... jó ez eléggé extrém példa, de rengeteg ilyen esetről hallottam mostanában. Magamból kiindulva, soha nem tudnék egy ilyen befőtt kapcsolatban lenni, hogy "majd megszeretem", meg "jobb mint egyedül"...

Ez kegyetlenség szerencsétlen másiknak is, ugyanakkor nem is egészséges dolog.

2015. ápr. 11. 16:58
 36/36 anonim ***** válasza:

"hogyha társaságban közeledni meg... " közeledni mer, akart lenni.

Pl ráhajtotta a fejét múltkor társaságban, és ő elzavarta atom bunkón... ilyesmik. Ez nekem az egész kapcsolatosdi legalja, és felfordul tőle a gyomrom.

2015. ápr. 11. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!