Mi a véleményetek egy olyan férfiről/fiúról aki prostival veszítette el/rendszeresen jár hozzá?
Hogy viszonyultok hozzá? Mit gondoltok róla csak ennyi információ alapján? Mit tennétek ha párkapcsolatban vagytok és ezt elmondja?
Kérlek válaszaitokhoz kort és nemet is írjatok, köszi!
Köszi.
Elég komoly összefüggés van a kettő között.
Miert, hogyan kezeli a noket?? Pont most olvastam egy olyan kerdest, h miert visznek csokit, vagy vmit a prostikhoz. Ezek a szemelyek is csak lecsapolasert mennek, es targykent kezelik a noket, az a lenyeg nekik, h ok jol erezzek magukat, a csaj elvezete meg le van tojva? Akkor miert vinnenek csokit nekik, ha ennyire erzeketlen hulyek lennenek?
Vmi ilyesmi osszefuggesre gondoltal talan? Ilyen biztos nincs olyan pasiknal, akik meg nem voltak prostinal, igaz? Ja, varjal csak, de, mert ettol nem fugg, h milyen ember.
12
Kérlek ne haragudj meg, de ha nem látod át a miérteket, összefüggéseket, és ennyire nincs fogalmad az alap szociális dolgokról, akkor nagy IQ huszár lehetsz.
17
Nem élveztem el, de megteszi. Tudom hogy fölösleges belemerülnő a pszichológiába, az olyan emberek mint te úgy is vakon védik a véleményüket, aminek semmi igazság alapja nincs, de te biztos jobban tudod, sőt mindent jobban tudsz...
18
Szerintem felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!