Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan férfiről/fiúról aki prostival veszítette el/rendszeresen jár hozzá?

Figyelt kérdés

Hogy viszonyultok hozzá? Mit gondoltok róla csak ennyi információ alapján? Mit tennétek ha párkapcsolatban vagytok és ezt elmondja?

Kérlek válaszaitokhoz kort és nemet is írjatok, köszi!

2015. márc. 15. 14:39
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Köszi.

Elég komoly összefüggés van a kettő között.

2015. márc. 20. 21:07
 12/36 anonim ***** válasza:

Miert, hogyan kezeli a noket?? Pont most olvastam egy olyan kerdest, h miert visznek csokit, vagy vmit a prostikhoz. Ezek a szemelyek is csak lecsapolasert mennek, es targykent kezelik a noket, az a lenyeg nekik, h ok jol erezzek magukat, a csaj elvezete meg le van tojva? Akkor miert vinnenek csokit nekik, ha ennyire erzeketlen hulyek lennenek?

Vmi ilyesmi osszefuggesre gondoltal talan? Ilyen biztos nincs olyan pasiknal, akik meg nem voltak prostinal, igaz? Ja, varjal csak, de, mert ettol nem fugg, h milyen ember.

2015. ápr. 8. 13:11
 13/36 A kérdező kommentje:

12

Kérlek ne haragudj meg, de ha nem látod át a miérteket, összefüggéseket, és ennyire nincs fogalmad az alap szociális dolgokról, akkor nagy IQ huszár lehetsz.

2015. ápr. 8. 14:54
 14/36 anonim ***** válasza:
Én úgy látom, hogy te nem véleményeket vársz, hanem a te álláspontod megerősítését, miszerint: aki kurv*zott erőszakos és a nőket tárgyként kezeli.
2015. ápr. 8. 17:43
 15/36 A kérdező kommentje:
Rosszúl látod.
2015. ápr. 8. 18:44
 16/36 A kérdező kommentje:
Antiszociális emberek ne válaszoljanak már, kérem...
2015. ápr. 8. 18:44
 17/36 anonim ***** válasza:
Most remélem, h ettől nagyon elélveztél, h lepontoztál, ez legyen az életed legjobb pillanata. De érdekes, h nem tudsz érvelni sem, agyaljál sokat rajta, h miért volt korábban prostival, hátha sokkal jobb lesz te idióta, és még te szólsz be. Nem tök mindegy a miért egyébként, kérdezd meg tőle, te szerencsétlen, ha ennyi eszed nincs, akkor meg ne szóljál már be kérlek senkinek.
2015. ápr. 8. 23:17
 18/36 anonim ***** válasza:
Fú bazzzz én mult héten terveztem volna elveszteni 15k ért egy félóra... Hát hogy is mondjam nagyon vártam azt irta magáról hogy csinos karcsú hosszú hajú huszonéves lány.. Tökre felpanolt meg minden. Erre eljött a nagy nap benykaltam egy felest és utnak indultam (útközben elszált az eggyensúly érzékem de megjött a bátorságom ) majd megálltam a meg beszêlt helyen...na mindeggy alényeg hogy egy 50 éves kövér rona ("nő") förmedvény jött oda hozzám és mondta hogy ő az...fuuuuui bazzz kínos volt neki inkább de szerencsére hamar elhúzott a pi csá ba. .. ...... ... Durva volna volt... Mosttantól csak rosszlányok.hi ról keresek és eszembese fog jutni másik oldalról izélni.
2015. ápr. 9. 15:35
 19/36 A kérdező kommentje:

17

Nem élveztem el, de megteszi. Tudom hogy fölösleges belemerülnő a pszichológiába, az olyan emberek mint te úgy is vakon védik a véleményüket, aminek semmi igazság alapja nincs, de te biztos jobban tudod, sőt mindent jobban tudsz...

2015. ápr. 9. 18:51
 20/36 A kérdező kommentje:

18

Szerintem felejtsd el.

2015. ápr. 9. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!