Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek szűz lehet még a...

Szerintetek szűz lehet még a srác?

Figyelt kérdés

Megismertem itt az egyetemen egy fiút, aki külsőleg közel tökéletesen néz ki. Magas, ruhában is elég jófélének tűnik a teste, hibátlan a bőre, írtó jól áll neki a borosta, hatalmas sötétkék szemei vannak, gyönyörűek a fogai, ápolt, igényes, mindezek mellett iszonyatosan okos is. Ezt onnan tudom, hogy úgy lettünk jóban, hogy segített nekem a matekban.

Ezekből az ember nem gondolná, hogy szűz, de sosem beszélt még a szexről, pedig a férfiak szoktak. Eddig akikkel volt dolgom, mindegyik elkiabálta a világnak, kivel, mit csinálna/csinált. Ő semmit. Egyszer egy buliban tettem neki utalást, valami zenéről volt szó amire szexeltem, de ő nem kontrázott az ő történetéről, hanem csak mosolygott. Nem tudom, milyen barátnői voltak, ha voltak.

Nekem viszont nagyon bejön a srác, mindenhogyan, szívesen lefeküdnék vele, csak hát nem tudom, hogy szűz-e, vagy hogy nyitott lenne-e, vagy akármi... Ti mit gondolnátok, ha egy nagyon vonzó fiú ennyire nem lenne nyitott a szexualitásra, mint beszédtéma? Vagy csak én vagyok selejtes? Holnap is megyünk bulizni, és szeretnék valamit vele. Szerintetek mi a helyzet a szexuális életével, ha szabad ilyet kérdezni?

21 éves. Lehetséges, hogy egy ilyen közvetlen, vonzó, szexi és intelligens, társasági ember szűz legyen ennyi idősen?

2015. márc. 12. 18:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
sikerült már leteperni azóta? ;)
2015. márc. 17. 16:13
 22/23 A kérdező kommentje:
Nem feküdtem le vele, de körülbelül egész este smároltunk. Lehetett volna simán több is, viszont nem volt erre alkalmas hely. Szerintem lesz folytatás ;) Remélem, mert most is beszélgetünk.
2015. márc. 17. 19:39
 23/23 A kérdező kommentje:
Ja, és már biztos vagyok benne, hogy nem szűz, a csókolási módszeréből ítélve tapasztalt..
2015. márc. 17. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!