Szerintetek szűz lehet még a srác?
Megismertem itt az egyetemen egy fiút, aki külsőleg közel tökéletesen néz ki. Magas, ruhában is elég jófélének tűnik a teste, hibátlan a bőre, írtó jól áll neki a borosta, hatalmas sötétkék szemei vannak, gyönyörűek a fogai, ápolt, igényes, mindezek mellett iszonyatosan okos is. Ezt onnan tudom, hogy úgy lettünk jóban, hogy segített nekem a matekban.
Ezekből az ember nem gondolná, hogy szűz, de sosem beszélt még a szexről, pedig a férfiak szoktak. Eddig akikkel volt dolgom, mindegyik elkiabálta a világnak, kivel, mit csinálna/csinált. Ő semmit. Egyszer egy buliban tettem neki utalást, valami zenéről volt szó amire szexeltem, de ő nem kontrázott az ő történetéről, hanem csak mosolygott. Nem tudom, milyen barátnői voltak, ha voltak.
Nekem viszont nagyon bejön a srác, mindenhogyan, szívesen lefeküdnék vele, csak hát nem tudom, hogy szűz-e, vagy hogy nyitott lenne-e, vagy akármi... Ti mit gondolnátok, ha egy nagyon vonzó fiú ennyire nem lenne nyitott a szexualitásra, mint beszédtéma? Vagy csak én vagyok selejtes? Holnap is megyünk bulizni, és szeretnék valamit vele. Szerintetek mi a helyzet a szexuális életével, ha szabad ilyet kérdezni?
21 éves. Lehetséges, hogy egy ilyen közvetlen, vonzó, szexi és intelligens, társasági ember szűz legyen ennyi idősen?
megkérdezted?
neked hány srácod volt már?
lehet, hogy stresszeli, hogy ő még kezdő...
Nekem 3 volt eddig.
Megkérdeztem, hogy szűz-e, azt válaszolta, hogy nem szűz már, aztán kiderült, hogy volt már 2 éves kapcsolata, sőt, szexkapcsolata is. :D Viszont azt is mondta, hogy nem szokott róla beszélgetni, inkább csinálni szereti. :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!