Szűzként ti is elutasítanátok egy tapasztalt lány közeledését?
"Kedves, aranyos lány, de mivel nem szűz, azonnal elhagyna az első adandó alkalommal."
Erre miből következtetsz?
Ja, és neked meggyõzõdésed, hogy mind3at õ dobta + fix, hogy a szex miatt?....
Te tényleg nem vagy 100as....
Nem utasítanám el, nekem teljesen mindegy, hogy volt e partnere vagy nem, ha kívánjuk egymást és megismerjük egymást testét, vágyainkat, akkor tök mindegy ki szűz ki nem majd belejövünk mindketten, egy nem szűznek is meg kell tanulnia mi jó a másiknak, felesleges ezt az egészet kategorizálni.
Az más tészta, ha nem lenne türelmes és egyből fergetes szexet vár el. Na ez elég nagy önzésre utal és nyílván nem én kellenék neki, de nekem se kéne egy f.asz hiányos lány. Nekem fontosak az érzelmek is, ne csak a szex legyen központban.
"ha nem szűz, akkor az első alkalom után elhagy a bénaságom miatt."
Azt írod a nemszűz lány nem jó, aztán kiderül hogy számodra valójában TE nem vagy jó.
Nem vagy egy egyiptomi uralkodó hogy mindig szüzeket kapj. Így nincs más választásod mint belátni: HA BÉNA VAGY AZON CSAK GYAKORLÁSSAL LEHET SEGÍTENI. Minél tapasztaltabb a másik annál jobb. Ha ezt nem látod be akkor menthetetlen vagy. Én végeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!