Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűzként ti is elutasítanátok...

Szűzként ti is elutasítanátok egy tapasztalt lány közeledését?

Figyelt kérdés

2015. márc. 12. 11:32
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

"Kedves, aranyos lány, de mivel nem szűz, azonnal elhagyna az első adandó alkalommal."

Erre miből következtetsz?

2015. márc. 12. 13:41
 22/42 A kérdező kommentje:
21: 3 pasiból egyik sem volt az igazi, és továbbállt. Majd persze egy olyannál fog lekötni, aki extrém béna az ágyban.
2015. márc. 12. 13:44
 23/42 anonim ***** válasza:
Majd belejössz, és ha ő esetleg le is lép, majd később talász olyat, aki megmarad melletted. Nálunk már mindketten tapasztaltak voltunk, amikor megismerkedtünk, és tök jól vagyunk együtt, már gyerekünk is van.
2015. márc. 12. 13:50
 24/42 anonim ***** válasza:
50%

Ja, és neked meggyõzõdésed, hogy mind3at õ dobta + fix, hogy a szex miatt?....

Te tényleg nem vagy 100as....

2015. márc. 12. 13:50
 25/42 anonim ***** válasza:

Nem utasítanám el, nekem teljesen mindegy, hogy volt e partnere vagy nem, ha kívánjuk egymást és megismerjük egymást testét, vágyainkat, akkor tök mindegy ki szűz ki nem majd belejövünk mindketten, egy nem szűznek is meg kell tanulnia mi jó a másiknak, felesleges ezt az egészet kategorizálni.

Az más tészta, ha nem lenne türelmes és egyből fergetes szexet vár el. Na ez elég nagy önzésre utal és nyílván nem én kellenék neki, de nekem se kéne egy f.asz hiányos lány. Nekem fontosak az érzelmek is, ne csak a szex legyen központban.

2015. márc. 12. 14:03
 26/42 anonim ***** válasza:
59%
De ki az a lány, aki egy ilyen gyökérrel akar dugni?
2015. márc. 12. 14:05
 27/42 anonim ***** válasza:

"ha nem szűz, akkor az első alkalom után elhagy a bénaságom miatt."

Azt írod a nemszűz lány nem jó, aztán kiderül hogy számodra valójában TE nem vagy jó.

Nem vagy egy egyiptomi uralkodó hogy mindig szüzeket kapj. Így nincs más választásod mint belátni: HA BÉNA VAGY AZON CSAK GYAKORLÁSSAL LEHET SEGÍTENI. Minél tapasztaltabb a másik annál jobb. Ha ezt nem látod be akkor menthetetlen vagy. Én végeztem.

2015. márc. 12. 14:38
 28/42 A kérdező kommentje:
27: Nem csak arról van szó, hogy milyen lennék az ágyban, hanem nem tudnám elviselni a gondolatot, hogy azokkal az ajkakkal amivel engem csókolna, valamikor még más pasi farkát szopogatta. Szóval sosem tudnék egy tapasztalt lánnyal lefeküdni.
2015. márc. 12. 16:39
 29/42 anonim ***** válasza:
Így nagyon nehéz lesz párt találnod, pláne húsz év felett, mert nem könnyű ilyen korban szűz lányt találnod. Ha esetleg túl sok partnere volt vagy sok sráccal lefeküdt anno még megértenélek, de ha volt 1-2 rendes kapcsolata és emiatt visszautasítasz egy számodra vonzó csajt, akkor valami baj van nálad. Az, hogy az elején bénázni fogsz esetleg szerintem nem gáz, gondolom barátnőt keresel, normális kapcsolatnál nem a szex a legközpontibb dolog és ha bénázol majd gyakoroltok jó sokat.
2015. márc. 12. 17:50
 30/42 A kérdező kommentje:
Ha nem találok szűz lányt inkább magányosan élem le az életem, minthogy lefeküdjek egy számomra egyáltalán nem vonzó lánnyal. Számomra ugyanis hiába lenne egy lány külsőre akár tökéletes is, minden vonzerejét elveszti a szememben, ha kiderül, hogy volt már más pasival.
2015. márc. 12. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!